Toronto ilk kez finalde

NBA play-off'ları Doğu Konferansı final serisi altıncı maçında Toronto Raptors, sahasında Milwaukee Bucks'ı 100-94 mağlup ederek seriyi 4-2 kazandı ve tarihinde ilk defa NBA Finali'ne yükseldi.

NBA play-off'ları Doğu Konferansı finalinde Milwaukee Bucks'ı mağlup eden Toronto Raptors, seriyi 4-2 kazandı ve finalde Golden State Warriors'ın rakibi oldu. Doğu Konferansı Şampiyonluk Kupası önce Kyle Lowrey'e ardından maçın ve play-offların yıldızı Kawhi Leonard'ın ellerinde kaldırıldı.

Maça hızlı başlayan Milwaukee Bucks, ilk çeyreği 31-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Fred VanVleet ve Kyle Lowry ile bulduğu basketlerle farkı kapatan Toronto Raptors, devreye 7 sayı farkla 50-43 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte Toronto'nun baskılı savunmasına Khris Middleton ve Giannis Antetokounmpo'nun basketleriyle karşılık veren Milwaukee Bucks son çeyreğe 76-71 önde girdi.

Son periyotta Kawhi Leonard ve Pascal Siakam'ın etkili oyununa karşılık koyamayan Milwaukee Bucks, hücum ribaundları ve top kayıplarını da engelleyemeyince maçtan 100-94 mağlup ayrıldı. 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)
Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)