Lilly İlaç, sosyal sorumluluğu ve gönüllülüğü önceliklendiren şirketleri arasında

Zamanını,uzmanlığını ve kaynaklarını sosyal etki yaratabilmek için kullanan Lilly İlaç, Great Place to Work® Türkiye tarafından açıklanan Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük En İyi İşverenler™ listesinde.

Tüm dünyadaki insanların yaşamlarını iyileştiren ilaçlar yaratmak için insana verilen değeri keşif ile birleştiren Lilly İlaç, topluma ve çevreye olan sorumluluğunu en üst düzeyde tutarak  Great Place to Work® Türkiye tarafından açıklanan Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2024 En İyi İşverenler™ listesinde yer aldı.
 
Sosyal sorumluluk ve çalışan gönüllüğünde Türkiye'nin En İyi İşverenleri arasında olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Lilly Türkiye Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü ve Orta Doğu ve Türkiye (META) Bölgesi Nörobilimler İş Birimi İK Partneri Defne Orhun, “Lilly olarak, gönüllülük çalışmalarımızın merkezinde, bu işlere zamanını, gücünü ve yeteneğini adayan çalışanlarımız yer alıyor. Projelerimiz, hem çalışanlarımızın gönüllü olma çabalarını teşvik ediyor, hem de empati, iş birliği ve liderlik becerilerini geliştirmelerine katkı  sağlamayı amaçlıyor. Lilly Türkiye olarak sürdürülebilir bir çevre için geri dönüşüm/kazanım konusunda da aksiyonlar alıyoruz. Gönüllü çalışanlarımızdan oluşan Green ekibimiz ile farklı projeler üretmeye devam ediyoruz. Great Place to Work® Türkiye tarafından açıklanan bu listede yer almaktan büyük bir sevinç duyuyoruz” dedi.
 
Lilly Türkiye'de sosyal etkiye her zaman büyük önem verdiklerini dile getiren Lilly İlaç Kurumsal İlişkiler Direktörü Bahar Emeksizoğlu Pıcak, şunları söyledi: “İnsanlara yardım etmenin ve yaşamı iyileştirme amacımızın gücüne inanıyor ve bu inançla hareket ediyoruz. Yaşadığımız ve çalıştığımız toplulukları güçlendirmek adına köklü ve gurur verici bir mirasa sahibiz. Tam 16 yıldır, 65'ten fazla ülkedeki Lilly çalışanları, Lilly Gönüllülük Günü aracılığıyla dünyanın dört bir yanında gönüllü olarak birçok farklı projede yer alıyor. Sınır Ötesi Kalpler Programı dahilinde ise Lilly elçileri her yıl dünyanın yardıma muhtaç bölgelerinde 15 gün boyunca sosyal hizmet görevinde çalışıyor. Bu çabalarımızla Great Place to Work Türkiye'nin açıkladığı Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük™ listesinde yer almış olmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte de uzun dönemli sosyal etki yaratmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi