Kayıtdışı dizisi final mi yapıyor, Kayıtdışı son bölüm ne zaman?

Fox tv ekranlarında büyük umutlarla yayınlanmaya başlayan ve beklentileri bir türlü karşılayamayan Kayıt Dışı dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Kayıtdışı dizisi final mi yapıyor, son bölüm ne zaman?

 Kayıtdışı dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Ekranlarda dizilerin reytinglere yenik düşme geleneği kaldığı yerden devam ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve yayınlandığı ilk iki bölümde reytinglerde iyi sonuçlar elde eden Kayıtdışı dizisi, başarılı oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde tutunamayınca final yapacağı iddia edildi.

DİZİNİN REYTİNGLERİ DİBİ GÖRDÜ

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden, İsmail Hacıoğlu ve Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı dizi iki haftadır yayınlanmayınca dizinin final yapacağı söylentileri de arttı. Kayıtdışı'nın resmi hesabı ise başrol oyuncusu Petekkaya'nın kaza geçridiğinden çekimlere ara verildiği söylendi. Fakat dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmamasının nedeni sadece bu değil. Reytinglerde gittikçe düşüş yaşayan dizinin yakın zamanda final yapması bekleniyor.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Altın Kelebek Ödülleri'ni kim kazandı? (İşte 44. Altın Kelebek Ödüllerini alan isimler)
Altın Kelebek Ödülleri'ni kim kazandı? (İşte 44. Altın Kelebek Ödüllerini alan isimler)