HDP'den Kanal İstanbul için referandum çağrısı

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, yıkıcı çevre ve ekoloji sorunlarına yol açacağı uyarısı yapılan Kanal İstanbul projesinin referanduma götürülmesini teklif etti.

İstanbul'da yapılması planlanan Kanal İstanbul için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve hükümet karşı karşıya gelirken HDP de konuyla ilgili açıklama yaptı. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "İsterseniz bir erken seçim provası yapalım gelin Kanal İstanbul Projesi'ni İstanbul halkına referanduma götürelim'' şeklinde konuştu.

"VAR MISINIZ?"

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli Kanal İstanbul'un halka sorulması gerektiğini belirterek, "Size 'Hodri meydan' dedik 'Erken seçim' dedik. Size buradan bir teklifim var. İsterseniz bir erken seçim provası yapalım gelin Kanal İstanbul Projesini İstanbul halkına referanduma götürelim. Var mısınız? Nerede sizde o cesaret! Biz 31 Mart'ta, 23 Haziran'da nasıl sizi sandıkta yendiysek ilk sandıkta çok daha güçlü bir şekilde yeneceğiz. Gelin bakalım İstanbul halkı ne diyecek. Erken seçime yönelik bir kanal mı açacağız yoksa İstanbul kanalı mı açılacak onu hep birlikte çok iyi görebiliriz" dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  A101 İndirimli Aktüel Ürün Kataloğu - 16 Mart'ta büyük kampanya - Aldın Aldın
A101 İndirimli Aktüel Ürün Kataloğu - 16 Mart'ta büyük kampanya - Aldın Aldın