"Derbi galibiyeti okullarda ders diye okutulsun"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-1'lik derbi galibiyetinin okullarda ders diye okutulması gerektiğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Fenerbahçe galibiyetinin ardından Kalamış'ta sarı-kırmızılı takımın tesislerinde galibiyeti kutladı.

Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada "Marjinal değeri yüksek bir galibiyet. Bunun nedeni karşımızdaki rakibin hem değerli olması hem de 21 yıllık bir birikim. Marjinal teori açısından iktisat derslerinde okutulması gereken değerli bir galibiyet aldık. Bu sayın rakibimize verdiğimiz  değeri gösteriyor. Aynı şekilde bugün bize nasip ve kısmet oldu. Bu tümüyle camiamızın, taraftarlarımızın verdiği sinerjinin sahaya yansımasıdır. Teknik kadromuzu, değerli hocamızı, bütün oyuncuları tek tek kutluyorum. Taraftarlarımıza da selam olsun." dedi.

Başkan yardımcısı Yusuf Günay ise "Son derece mutluyuz, inanılmaz mutluyuz. Galatasaray inşallah bu yıl da şampiyon olacak. Bu hafta sessiz kaldık, inanıyorduk ve konsantre olduk. Kenetlendik, muhteşem bir galibiyet geldi." ifadelerini kullandı.

"INNA FETAHNA LEKE FETHAN MUBINA"

"Hafta içinde basın toplantısında "Inna fetahna leke fethan mubina" diye sözünüz vardı, çok konuşuldu." şeklindeki bir sorunun ardından başkan, "Orada spontane bir gelişme oldu, orada otomatik aklıma o geldi, benim için doğaldı. Sonra bu sinerji oldu, bir alev topuna döndü ve milyonlarca insanın temennisi oldu." cevabını verdi.

Maçın sonunda taraftarların önündeki hoparlörlerin açıldığını söyleyen idareci, "Maç bitince verilen ses beni üzdü, elimizden geleni yaptık ama söndüremedik. Onların kulaklarına bir zarar gelince ben çok üzülüyorum. Ruh kitlesel, taraftarımıza helal olsun" diye konuştu.

"FENERBAHÇE YARIŞTAN KOPMAZ"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmadığını belirten yönetici, "Fenerbahçe seyircisi bana hiç laf etmedi, onlara teşekkür ediyorum. Sevinçleri de üzüntüleri de düzeyli yapmak gerek. Rakibe saygı içinde inşallah tamamına ereriz. Fenerbahçe yarıştan kopmaz, bence 7 takımın da şansı var. Altta müthiş bir mücadele sürüyor. Türkiye'nin içinde bulunduğu bir gergin günlerde, futbolun birleştirici olmasını dilerim." mesajını verdi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri
Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri