Mplus Türkiye, Van'daki istihdam çalışmalarıyla ödüle layık görüldü

Mplus Türkiye, müşteri deneyimi yönetimi alanında teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarıyla farklılaşırken operasyon yatırımlarıyla da istihdamı ve bölgesel kalkınmayı destekliyor.

Müşteri deneyimi yönetimi alanındaki insan kaynağına yaptığı yatırımlarla ve operasyon yatırımlarıyla bölgesel kalkınmada lokomotif rol üstlenen Mplus Türkiye, Van’da yarattığı istihdamla "İstihdamın Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almaya hak kazandı. Van’daki toplam çalışan sayısının 2 bin 360’ı kadın olmak üzere 3 bin 48 kişiye ulaştığını belirten Mplus Türkiye İnsan Kaynakları, Hizmet Kalitesi & Eğitim, İdari İşler ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu, “Van’daki istihdam yatırımlarımız sadece yeni lokasyonla sınırlı değil; bu rakam, Van’daki tüm operasyonlarımızın toplamıdır. Bölge ekonomisine dinamizm getirirken, çalışanlarımızın kariyer gelişimini destekleyerek sektöre nitelikli iş gücü kazandırıyoruz” dedi.

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerin yanı sıra insan kaynağı yatırımlarıyla da müşteri deneyimi yönetimi alanında öncü adımlar atan Mplus Türkiye, bölgesel kalkınmayı destekleyerek ekonomiye sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor. Van’daki yeni lokasyon yatırımı aracılığıyla bölgede yarattığı istihdamla "İstihdamın Yıldızları Ödül Töreni’nde ödüle layık görüldü.

Van Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Tebrik

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Akva, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Van Ticaret ve Sanayi Odası İstihdamın Yıldızları Ödül Töreni’nde firmalarımızın fazlasıyla hak ettikleri ödüllerini takdim ettik. Ödül alan girişimcilerimizi yürekten kutluyorum. Üretim, yatırım, ihracat yapan, istihdam sağlayan her firma bir yıldız ve ödülü hak ediyor” diyerek ödül alan firmaları tebrik etti.

Çalışanlarımıza yeni kariyer fırsatı sunuyoruz

Mplus Türkiye, müşteri deneyimi yönetimi alanında teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarıyla farklılaşırken operasyon yatırımlarıyla da istihdamı ve bölgesel kalkınmayı destekliyor. Mplus Türkiye İnsan Kaynakları, Hizmet Kalitesi & Eğitim, İdari İşler ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu, “Katma değeri yolculuğumuzda ürün ve teknoloji kadar insan kaynağına yatırım da önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yeni operasyonlarımızla tüm bölgelerde yarattığımız istihdamımızı daha da artırırken, çalışanların kariyerlerinde hedefledikleri noktalara ulaşmalarına rehberlik etmeyi sürdüreceğiz. Bu yaklaşımımızla çalışanlarımıza yeni kariyer fırsatları sunarken, müşteri deneyimi yönetimi alanına nitelikli insan kaynağı kazandırmaya devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.