Survivor'da sakatlık şoku! Ortalık yine karıştı

Survivor heyecan dolu yarışmalarıyla bu yıl izleyenlerin nefesini keserken adadakilere de zor anlar yaşatıyor. Ünlüler takımından Serhat, yaşadığı sakatlık sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Survivor 2017, bu ekşam da izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyunu heyecan dolu dakikalara sahne olurken, ödülü kazanan gönüllüler takımı ziyafet çekti. Dün akşam gönüllüler adasında resmen kaos yaşandı. Yeni bölüm fragmanında ise Serhat'ın sakatlandığı an korkutuyor. Peki Survivor'da bu akşam neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar...

ERDİ VE BERNA ARASINDA İPLER GERİLİYOR

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı'nda sular durulmuyor. İki gruba bölünen Gönüllüler'de gruplar arasında ve grup içindeki tartışmalar can sıkıyor. Survivor 2017 yeni bölümde Gökhan ile Erdi arasında gerginlik yaşandığı görülüyor.

Yeni bölümde Göz6 evinden birlikte şampiyon olarak Survivor 2017'ye gelen Erdi ile Berna arasında da tansiyon yükseliyor. Gönüllüler Takımında yer alan Erdi ile Berna arasında sesler yükseliyor. Berna'ya destek olmaya çalışan Erdi Berna'nın tepkisini çekiyor. Kimsenin himayesinde olmadığını söyleyen Berna, Erdi'ye barakada sesini yükseltiyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.
Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.