Zahide Yetiş hamile mi ?

Ekranların en çok sevilen sunucularından biri olan Zahide Yetiş, Show TV'deki programıyla izleyenleri çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız kelimesi gibi karışık hikayelerle ekrana kitliyor.

 Show TV'de programına devam eden Zahide Yetiş, çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız kelimesi kadar karmaşık aile hikayelerine el atıyor.

Sunucu Zahide Yetiş'in Cem Ersoy'dan hamile kaldığı iddiası gündeme oturdu. Ekranların sevilen ismi Zahide Yetiş anne olmaya hazırlanıyor. 3 yıl önce Paris’te Cem Arsoy’la evlenen Yetiş, anne olmak istediğini her fırsatta dile getiriyordu. Uzun süredir tüp bebek tedavisi gören sunucunun bu çabası sonuç verdi. Sunucunun 7 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Yetiş’in nazar korkusu nedeniyle şimdilik bu haberi yakın çevresinden gizlediği öğrenildi. Peki Zahide Yetiş gerçekten hamile mi, kaç yaşında, nereli?

 

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?
Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana‘da doğdu. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gittiğinde yeni evli imiş ve Zahide Yetiş orada doğmuştur. Zahide Yetiş’in anne tarafı Yunanistan – Selanik, baba tarafı Kütahya‘dan İzmir‘e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi olan Zahide Yetiş’in anne babası çok küçükken boşanmışlar, bundan dolayı babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler alan Zahide Yetiş, lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Zahide Yetiş, çocukluk yıllarında TRT‘de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. Reklam seslendirmeleri yanı sıra haber spikeri ve metin yazarı olarak görev yaptı.

 


TV8 ‘de “Kentlerin Dili” adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yapan Zahide Yetiş, 6 yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan ‘İnternet TV' yi sundu, ‘İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırladı.
İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

 

Zahide Yetiş, TRT’de İzmir ve Ankara televizyonlarında “Genç Gözüyle Tartışma” , “İnternet TV”, “Türk Site”, “Gün Başlıyor”, “Şans Karesi” ve “İzlenimler” gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı.

Kanal D'de yayınlanan tam üç sezon “Doktorum” programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu. Daha sonra ATV'de “Zahide'yle yetiş hayata” adlı programda sunuculuk yaptı.
Zahide Yetiş bir kere evlenip boşandı.

Kitapları :
– Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Aydin
13.11.2018 10:23
Bi kere zahide yetiş 1969 1970 dogumlu
 
  Mavi balinanın dev kalbi
Mavi balinanın dev kalbi