Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz kimdir? Fester Abdü kimdir, nereli? Sahaya giren Youtuber kimdir?

Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçında sahaya giren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Sahaya giren Youtuber kimdir?

 Vodafone Park'ta oynanan UEFA Süper Kupa final mücadelesinde Liverpool ile Chelsea karşılaşırken, maçın 14 dakikasında sahaya bir taraftar girdi. Taraftar güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkarıldıktan sonra kimliğide tespit edildi. Yapılan açıklamada sahaya giren kişinin Türk YouTuber olan Ali Abdülselam Yılmaz olduğu söylendi. YouTube'da "Deli Mi Ne?" kanalının sahibi olan Yılmaz ve kanalı tanımayanlar tarafından merak edildi. Peki Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Sahaya giren Youtuber kimdir? Deli Mi Ne YouTube kanalı nedir?

ALİ ABDÜSSELAM YILMAZ KİMDİR?

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Youtube fenomeni olarak sosyal medyada sıkı bir takipçi sayısına sahip olan Fester Abdü'nün gerçek ismi ve soyadı Ali Abdüsselam Yılmaz'dır. Tam net olmamakla birlikte bazı kaynaklardan erişilen bilgiye göre aslen Adana'lıdır. 1993 doğumludur. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 66'dır.

Bir dönem Survivor 2018 All Star yarışmasına katılacağı söylentileri ile gündeme gelsede bu gerçekleşmemiştir. Fenomen kimliğinin yanı sıra kano sporcusu olan Fester Abdü, okuduğu üniversitenin kano takımında bir çok yarışa katılmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Ayrıca Türkiye Kano Milli takımı sporcusudur. Günümüzde yaşantısını Antalya'da sürdüren, Ali Abdüsselam Yılmaz'ın Youtube kanalı ise Deli Mi Ne?'dir. Türkiyenin En Çılgın YouTube Kanalı sloganı ile yayın hayatına devam etmektedir.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bamya suyunun sağlık açısından faydaları nelerdir?
Bamya suyunun sağlık açısından faydaları nelerdir?