Yeni Malatyaspor 1-0 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibine 1-0 mağlup olarak ligde yenilgiyle erken tanıştı.

Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme aşamasında veda eden Fenerbahçe, kötü gidişatını sürdürüyor.

İlk haftada Bursaspor'u 2-1 yenen; ancak Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, konuk olduğu Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilmekten kurtulamadı: 1-0.

İlk yarı iki ekip de temkinli bir oyun sergilerken; 2. yarıya Fenerbahçe etkili başladı. Mehmet Ekici, İslam Slimani ve Barış Alıcı ile kaleyi yoklayan Sarı Lacivertliler, bu tehlikeli ataklardan sonuç alamadı.

2. yarının ortalarına doğru inisiyatifi ele alan Malatyaspor, rakip kaleye daha fazla gelmeye başladı. 78. dakikada ise Aleksic'in golü geldi. Guilherme'nin sağdan ortasına Sırp oyuncu gelişine vurdu, kaleci Volkan'ın da hatasıyla top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 78'de Alper Potuk ve Eljif Elmas'ı, Barış Alıcı ile Şener'in yerine oyuna alsa da konuk ekibin çabaları sonuç vermedi ve Evkur Yeni Malatyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, 2. haftada 3 puanda kaldı. Sezona Göztepe deplasmanda aldıkları 3-1'lik galibiyetle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor 2. haftada puanını 6'ya çıkardı. 

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yeşilçam klasikleri ve dizi setlerinden hiç görmediğimiz kareler...
Yeşilçam klasikleri ve dizi setlerinden hiç görmediğimiz kareler...