Yeni İbo Muştak Avcı kimdir aslen nereli nerede yaşıyor? (Sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen inşaat işçisi)

İnşaat işçisi Muştak Avcı'nın türkü söylerken çekilen videosu sosyal medyayı salladı. Avcı'nın sesi İbrahim Tatlıses'e olan benzerliğiyle dikkat çekti. Peki kimdir Muştak Avcı?

Muştak Avcı Türkmen asıllı. Irak'ın Telaffer kentinde yaşıyor.

2 buçuk yıl önce kendi kendine türkü söylerken arkadaşları tarafından videosu çekilip sosyal medyaya yüklenen Mustak Avcı, son günlerin en popüler isimlerinden biri oldu. 

Habertürk TV'de canlı yayına katılan Muştak Avcı, küçüklükten beri İbrahim Tatlıses hayranı olup onun türküleriyle büyüdüğünü söyledi. Avcı, amacının Tatlıses'in tahtına oturmak olmadığını, zaten bunun mümkün olmayacağını söyledi.

Muştak Avcı'nın sesi hem stüdyodakileri hem de izleyicileri mest etti. İşte Muştak Avcı'nın sesinden Ayağında Kundura türküsü...

HALUK LEVENT'İN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Kurduğu AHBAP adlı dernek üzerinden Türkiye'nin hemen her yerindeki yardıma muhtaç insanlara el uzatan Haluk Levent, bu defa farklı bir destekle gündeme geldi.

'SINGLE YAPALIM MI?'

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve sesiyle İbrahim Tatlıses'i andıran bir adamın görüntüsü üzerinden paylaşımı yapan kişiye seslenen Haluk Levent, "Single yapalım mı? Sen bul arkadaşı gerisi bende" notunu düştü.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü kadın oyuncuların boyları kaç? En uzun Bergüzar... En kısa Seren...
Ünlü kadın oyuncuların boyları kaç? En uzun Bergüzar... En kısa Seren...