Yasemin Adalı, Vatan Şaşmaz'ın yadigarını yanında taşıdı
Eşi Vatan Şaşmaz’ın öldüm haberini tatil için gittiği ailesinin yanında Tarsus’ta öğrenen Yasemin Adalı apar topar İstanbul’a geri dönmüştü. Yaşadıklarıyla ilgili açıklama yapmayan acılı eşin 4 aylık hamile olduğu da ortaya çıktı.
Eşinin tabutunun başında kendisine gelen taziyeleri kabul eden ve dostlarıyla birlikte sarılarak gözyaşı döken Yasemin Adalı’nın eşinin yüzüğünü de taktığı o sırada objektiflere yansıdı.

Sol elinde hem kendisinin hem de vefat eden eşi Vatan Şaşmaz’ın yüzüğünü taşıyan Yasemin Adalı böylelikle bebeğine hamile olduğu Şaşmaz’a sevgisini son bir kez daha gösterdi.
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Cenaze töreni boyunca metanetini koruyan ve soğukkanlı bir görüntü çizen Yasemin Adalı, Vatan Şaşmaz’ın tabutu cami avlusunu terk ederken gözyaşlarına boğuldu. O anlar objektiflere yansıdı.
.jpg)
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.