Whatsapp web | whatsapp çöktü | whatsapp çalışmıyor | whatsapp son dakika | whatsapp sorun

Sabah saatlerinde bir anda erişiminde skıntı yaşayan Whatsapp günün popüler konusu oldu. Peki whatsapp çöktü neden çalışmıyor son durum ve son dakika bilgisi nedir sizin için araştırdık.

İşte çöktüğü ifade edilen Whatsapp ve hakkında merak edilen diğer tüm bilgiler.

Son dakika son durum whatsapp çalışmıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıları dünya genelinde uygulamayı kullanmakta güçlük çekiyor. WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını

Başta fotoğraf ve yazılı veri paylaşımı amaçlı olmak üzere dünyada 1 milyardan fazla insanın kullandığı WhatsApp uygulamadaki sırunlar ile gündemde.

Whatsapp web çöktü mü?

Dünya genelinde pek çok kişi WhatsApp'ı kullanmakta güçlük çekiyor. TSİ 11.15 sılarında pek çok kullanıcı WhatsApp'ı kullanmakta güçlük çekiyor. Sorun hala devam ediyor.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE
Popüler uygulamasındaki bağlantı sorunu sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Twitter ve Facebook gibi platformlarda konuyla ilgili şikayet mesajları paylaşan kullanıcılar söz konusu WhatsApp sorunun kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları biri haline getirdi.
Avrupa'nın büyük bölümünde görülen sıkıntının büyüklüğü DownDetector adlı sitenin verileriyle görülebiliyor. Buna göre, kullanıcıların yüzde 60'ı hizmete erişemiyor, yüzde 25'i mesaj almakta sıkıntı çekerken, yüzde 14'i giriş yapamıyor.

WHATSAPP'TAN AÇIKLAMA
WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını Söz konusu konu ile ilgili henüz Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'tan bir açıklama ise.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ufak Tefek Cinayetler’de nihayet düğüm çözüldü! “Serhan o iş sende tatlım!”
Ufak Tefek Cinayetler’de nihayet düğüm çözüldü! “Serhan o iş sende tatlım!”