Turan Hançerli: Ayrımcılık algısı sokakta yüksek

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, Halk TV ekranlarında Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programının bugünkü konuğu oldu.

Dezavantajllı gruplar adına verdiği mücadeleyi daha etkin hale getirmek için siyasete girdiğini belirten Hançerli, Türkiye'de dezavantajlı grupların ihtiyaçlarının dikkate alınmadığını söyledi.

CHP olarak merkezde ve yerelde kutuplaştıran değil, birleştiren siyasetten yana olduklarını belirten Hançerli, “Siyaset ele geçirdiği medya gücüyle kutuplaşmayı körüklese de toplum artık buna izin vermiyor.” diye konuştu.

“Türkiye’ye her alanda eşitlik lazım” diye devam eden Hançerli, sokakta toplumun belli bir kesime karşı uygulanan açık ayrımcılığa karşı çok güçlü bir algı oluştuğunu söyledi.

“TOPLUM KAVGA EDEN SİYASET ANLAYIŞINDAN BIKTI"

Siyasetin uzlaştırıcı ve birleştirici gücünü kullanacaklarını belirten Turan Hançerli, şu ifadeleri kullandı:

“Toplum kavga üreten birbirine selam vermeyen insanların olduğu bu siyaset anlayışından bıktı. Yaptığımız değerlendirmelerde toplumun artık kutuplaştıran değil birleştiren siyasetten yana olduğunu gördük.

"VATANDAŞIN GÜNDEMİ KUTUPLAŞMA DEĞİL"

Siyasi kutuplaşma siyasetin organize şekilde pompaladığı bir şey. aslında vatandaşın gündemi bu değil. Siyaset, ele geçirdiği medya gücüyle kutuplaşmayı körüklese de toplum artık buna izin vermiyor.

Bu ülkeye her alanda eşitlik lazım. Ayrımcılık yapan ve açık açık eşit davranmayan bir yönetim söz konusu. Bu algı sokakta da çok güçlü."

"İMAMOĞLU İSTANBUL’DA BİZ AVCILAR’DA KAZANACAĞIZ"

Yerel seçimi değerlendiren Turan Hançerli, partisinin İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbullular üzerinde yarattığı olumlu etkiyle 31 Mart’ta mutlaka sandıktan zaferle çıkacağını ifade ederken, kendisinin de Avcılar’da kazanacağını söyledi ve şöyle devam etti:

“Sayın Ekrem İmamoğlu yönettiği kentte; eşit, adil ve insan odaklı bir yönetimin vatandaşlarımızın gönlünü nasıl kazanacağını gösterdi. Biz de Avcılar da insan odaklı, şeffaf yönetimimizle sandıkta açık ara bir farkla kazanacağız." (Kaynak: Tabloid Gazete)

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!
Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!