Tudor, Sneijder konusunda kafa karıştırdı
Galatasaray'da hedef Östersunds . UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın oynanacak maçı bekleyen Sarı-Kırmızılar'da maç öncesi basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Igor Tudor, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile görüşmelerin devam ettiğini kaydederek, kafa karışıklığına neden oldu.
İşte Tudor'un basın toplantısı:
"Defansip ve ofansif olarak iyi organize olan bir takıma karşı oynayacağız. Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Özel bir durumun içerisindeyiz. Sezon geç bitti ve erken açtık. Sıcak bir yerden soğuk bir yere geliyoruz. O yüzden bunun dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Zemin nasıl olursa olsun 11'e 11 oynuyoruz. Antrenmanalarda sahaya alışmaya çalışıyoruz. Kuradan önce rakip ile ilgili çok bilgili değildik. Kuradan sonra baya bir bilgi edinme şansı buldum. Maçlarını izledik. Zor bir maça çıkacağız.
BELHANDA KONUSU BELİRSİZ
Son hazırlık maçı şanssız oldu bizim 2 sakat verdik. Belhanda'nın oynayıp oynamayacağına antrenmandan sonra karar vereceğiz.
"Sezon maçı kampından bahsetmek çok doğru olmaz. Bu maçtan ötürü istediğimiz gibi bir sezon kampı geçiremedik. Önümüzdeki zamanlarda aramıza katılacak yeni arkadaşlar olacaktır. Şu an elimizde olan takım kalitesi de turu geçmek için yeterli olacaktır. "
SNEİJDER'İ İSTEMEDİĞİNİ BELLİ ETTİ
"Kulüp ve oyuncu görüşüyor. Eminim oyuncu için en iyisi olacaktır. Şu an maçı düşünüyorum."
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.