Transfer dedikoduları Orman'ı zirveye taşıdı

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yaptığı medya araştırmasına göre, geçen hafta yazılı basında en fazla konuşulan spor kulübü yöneticisi Fikret Orman oldu.

MTM'nin 19-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmayla basında öne çıkan spor kulübü yöneticileri belirlendi.

Transferin son günlerinde adı birçok transfer dedikodusunda geçen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, 179 haberle yazılı basından en çok konuşulan yönetici oldu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 114 haberle Orman'ın ardından en çok konuşulan ikinci kulüp yöneticisi olmayı başardı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir94 haberle üçüncü sırada yer alırken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise 89 haberle yazılı basında en çok konuşulan dördüncü kulüp yöneticisi oldu.

Listenin devamında ise Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak58 haberle beşinci sırada yer aldı.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?
Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?