Trabzon'un maçı için teyze de kuyruğa girdi!
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Arena'da oynanacak olan Trabzonspor Alanyaspor karşılaşması öncesinde yaşanan bir olay sosyal medyada büyük beğeni aldı.
11 BİN KİŞİ CEZALI
Trabzonspor'un 11 bin taraftarının cezalı olduğu haftada başlatılan kampanyalarla taraftarı stada çekmeye çalışan yönetimin çağrılarına taraftarlardan büyük karşılık geldi.
Günlerdir bilet gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarların arasında öyle bir kişi vardı ki sosyal medya onun fotoğrafının yayınlanması ile yıkıldı.
YAŞLI TEYZE KUYRUKTA
Atatürk Alanında bulunan bilet gişesindeki kuyrukta bekleyen ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadın, bir kullanıcı tarafından fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması ile çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.