“Televizyonun gıybet kazanı” tivitrend.com yayında

Türkiye’nin televizyon yayınları temalı ilk tartışma ve bilgi paylaşım platformu www.tivitrend.com yayın hayatına başladı.

Yeni Medya Platformları tarafından “Televizyonun gıybet kazanı” sloganıyla erişime açılan tivitrend.com, TV yayıncılığı ve bağlantılı mecralarla ilgili A’dan Z’ye her şeyin özgür bir şekilde paylaşılıp tartışıldığı bir platform olma özelliğini taşıyor.

Televizyon dünyası ile ilgili gündeme damga vuran konuların kıyasıya tartışıldığı platformda; biyografiler, programlar, yapımlar ve kanallarla ilgili gerçek ve detaylı bilgiler de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Tivitrend.com’da; sevilen kanal, program, yapımcı, muhabir, editör, sunucu ve oyuncularla ilgili doyurucu bilgilere ulaşan ziyaretçiler, aynı zamanda istedikleri kişilere puan da verebilecek.

Muhabirden editöre, kameramandan yayın yönetmenine, oyuncudan senariste, yapımcısından yapım firmasına, haber müdüründen resim seçicisine değin pek çok sektör çalışanıyla ilgili merak edilen bilgilere sitede ulaşmak mümkün.

Gazeteci Mehmet Altun ve deneyimli ekibinin hazırladığı biyografiler, kanal ve program bilgilerinin yanı sıra tivitrend üyelerinin açtığı konu başlıkları, yorum, eleştiri ve analizler de televizyon dünyasına ışık tutuyor.



Günün en çok konuşulanları ve reytinglerin zirvesindeki kişi, program ve yapımcılarla ilgili detaylı bilgilerin yanı sıra beğenilen yapım ve kişilerle ilgili olarak; yaş, il, kanal, boy, kilo, üniversite, meslek ve cinsiyete göre detaylı arama yapmak da mümkün.

Tüm içeriklerin herkese açık olduğu platforma üye olanlar; tartışmaları uzaktan takip etmek yerine tartışma konusu açıp, dilediği kanal, yapım ve kişilerle ilgili istediği gibi oy verip yorum yazabiliyor.

Platformda televizyon içeriklerinin yanı sıra gösterime giren yeni filmler, reklamlar ve televizyon izleme teknolojileri (tv, telefon, tablet vb) ile ilgili tartışma eleştiri ve analizlere de yer verilecek.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Halit Akçatepe filmleri
Halit Akçatepe filmleri