Survivor'da kim elendi? 22 Haziran 2018 Cuma - 106. bölüm

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam eleme konseyi vardı. Potaya giren 3 yarışmacıdan biri adaya veda etti. Peki elenen isim kim oldu?

TV8'de yayınlanan Survivor programı, dün akşam 106. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

29 Haziran'da büyük final yapacak olan Survivor'da Perşembe günü gerçekleşecek olan eleme gecesi, Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre, kalan yarışmacıların cuma günü oyanacak büyük ödülden mahrum kalmaması için elemenin cuma gününe ertelendiği açıklanmıştı. Yarışmanın geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde, dokunulmazlık oyunu oynanmış, oyundan sonra eleme adayları da belli olmuştu. Buna göre, ada konseyinde en çok ismi çıkan Turabi birinci gitme adayı olurken, erkeklerde dokunulmazlık oyununu kazanan Anıl ikinci eleme adayı olarak Hakan'ı söyledi, kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan ise üçüncü eleme adayı olarak Murat'ı söyledi. 3 adaylık eleme gecesinin yapıldığı Survivor'ın 106. bölüm final sahnesinde elenen isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'da adadan kim gitti? İşte Survivor 106. son bölüm ve elenen isim...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Büyük finale kısa süre kala elemeler için nefesler tutuluyor. Kıbrıs finallerine gitmeyi hedefleyen yarışmacılar elenmemek için kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmacılar geçtiğimiz bölümde elenmemek için dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Dokunulmazlığı kadınlarda kazanan isim Nagihan, erkeklerde ise Anıl olmuştu.

Ada konseyinde en çok ismi çıkan Turabi oldu. Anıl, ikinci eleme adayı olarak Hakan'ı seçti. Nagihan ise üçüncü eleme adayı olarak Murat'ı söyledi.

Büyük finale doğru adım adım ilerleyen Survivor'ın bölüm finalinde Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı. Buna göre Survivor hayallerine veda eden isim Murat oldu.

İLGİLİ HABER Survivor Murat Ceylan kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor sevgilisi instagram hesabı Survivor Murat Ceylan kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor sevgilisi instagram hesabı

SURVİVOR PERFORMANS SIRALAMASI TABLOSU

KADINLAR:

NAGİHAN

Oynadığı oyun: 29

Galibiyet: 20

Mağlubiyet: 9

Başarı: Yüzde 69

DAMLA

Oynadığı oyun: 23

Galibiyet: 4

Mağlubiyet: 19

Başarı: Yüzde 17

ERKEKLER:

ADEM

Oynadığı oyun: 43

Galibiyet: 35

Mağlubiyet: 8

Başarı: Yüzde 81

ANIL

Oynadığı oyun: 38

Galibiyet: 21

Mağlubiyet: 17

Başarı: Yüzde 55

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler
Setlerde rol gereği yaşadıkları aşkları gerçek hayata taşıyan ünlüler