Sosyal medya reytinglerinde “Cesur ve Güzel” zirveyi bırakmadı

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya izleme ve ölçme uygulaması DigiLUP, 8 - 14 Mayıs tarihleri arasında yayınlanan yerli dizilerin sosyal medya performanslarını açıkladı.

 DigiLUP verilerine göre, “Cesur ve Güzel”, “Vatanım Sensin” ve “Söz” dizisi sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında ilk üç sırada yer aldı.

İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya izleme ve ölçme uygulaması DigiLUP’ın her hafta araştırdığı dizilerin sosyal medya performansları açıklandı. DigiLUP raporuna göre, “Cesur ve Güzel”, sosyal medya reytinglerinde bu haftada listenin zirvesinde yer aldı. Cesur ve Güzel, #sonsuzadek hashtag’i ile sosyal medyada 209 bin 275 ileti sayısı ile bu haftayı da zirvede kapattı.

Listenin ikinci sırasında yer alan “Vatanım Sensin”, #benisensizbırakma hashtag’i ile 94 bin 451 ileti sayısıyla yer buldu. Listenin üçüncü sırasında “Söz” dizisi #sözver hashtag’i ile 63 bin 408 iletiyle yer aldı.

“Kara Sevda” dizisi 51 bin 302 gönderi sayısıyla listenin dördüncü sırasında yer bulurken #hakettiğinson hashtag’i ile izleyiciyle buluştu. Show TV’nin heyecanla takip edilen “İçerde” dizisi #hesapgünü hashtag’i üzerinden 43 bin 941 ileti sayısıyla listenin beşinci sırasında yer buldu.

8 - 15 Mayıs tarihleri arasındaki reyting total sonuçlarında, Diriliş, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Savaşçı, Söz ve Aşk ve Mavi izlenme oranlarıyla ilk beş sırayı belirlediler.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)
Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)