Sivasspor 3-0 Beşiktaş | Maç özeti

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda Beşiktaş ilk maçında Sivasspor'a konuk oldu. Karşılaşmayı ev sahibi ekip DG Sivasspor 3-0 kazandı.

Beşiktaş, 2019-2020 sezonunun ilk maçında sahadan puansız ayrıldı. Siyah-Beyazlılar, DG Sivasspor'a deplasmanda 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile çıktığı ilk resmi maçında DG Sivasspor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Bunda Sivasspor'un önde baskılı oynaması ve ilerideki sıkı presi etkili oldu. Siyah Beyazlılar, pas oyununu sahaya yansıtamazken; Burak Yılmaz'ın eksikliğini de fazlasıyla hissetti. Zira, Beşiktaş orta saha oyuncularının topu dikine rakip kaleye gönderme isteği, tecrübeli golcünün yokluğunda işlevsiz kaldı.

30. dakikada Mert Hakan'ın golü geldi. Ziya Erdal'ın pasını ön direğe gönderdiği topa dokunan Mert Hakan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

İlk yarının uzatma dakikalarında Sivasspor, cezasahasına gönderilen topa hareketlenen Boyd, kaleci Samassa ile birlikte yerde kaldı. Boyd pozisyon dolayısıyla, Adem Ljajic'e itiraz nedeniyle sarı kart çıkarken, sakatlanan Sivasspor kalecisi Samassa yerini Muammer'e bıraktı. Malili file bekçisi, saha kenarına gelirken bir anda yere yığılıp kaldı. Samassa, ambülansla hastaneye götürüldü.

DG Sivasspor kalecisi Samassa, Boyd ile girdiği mücadale sonrası sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş, ikinci yarı etkili olmak isterken; ilk yarıya benzer bir senaryo ortaya çıktı. Önde baskısını sürdüren sivasspor, tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. 54'te ise Sivasspor adına günün başarılı isimlerinden Yatabare'nin golü geldi. Malili oyuncu, şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve farkı 2'ye çıkardı.

Beşiktaş'ta Quaresma ve Medel'in yerine Umut Nayir ile Oğuzhan oyuna girse de, bu ikili beklenen etkiyi göstermedi. 76. dakikada da Emre Kılınç'ın uzaklardan şık golü geldi. 81. dakikada Mert Hakan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Utku'yu geçemedi.

Kalan dakikalarda iki takımın mücadelesinden başka gol çıkmadı ve DG Sivasspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  90. Oscar adayları açıklanıyor
90. Oscar adayları açıklanıyor