Sivasspor 0-0 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadele başladığı gibi golsüz sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe zirveden yine uzak kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta maçlarına cumartesi günüyle devam edilirken, günün kapanış maçı Sivas'ta oynandı.

Lige Ali Koç ve Cocu yönetiminde kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, zorlu maçta Sivasspor'a karşı galibiyet için sahaya çıktı.

Ancak mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İşte maçın ayrıntıları...

Ligde beklentilerin uzağında kalan ve haftaya 8 puanla giren Fenerbahçe, 9 puanla giren Demir Grup Sivasspor deplasmanında da tat vermedi.

İlk yarıda tek tehlikeli atağını 6. dakikada gerçekleştiren Fenerbahçe'de, sürpriz bir şekilde sol açık oynayan İsmail Köybaşı ortaladı. Frey'in cezasahası içinde dokunuşunda top üstten auta gitti.

İlk 15 dakikada Fenerbahçe oyunu domine eden bir takım görüntüsü çizmesine karşın, bu dakikadan sonra kontrol Sivasspor'a geçti. Ev sahibi ekip daha rahat pas yaparken; bunda Jailson'un savunmanın çok içinde kalması etken oldu. Ev sahibi ekip oyuncularının son pas hataları ve son tercihlerinin kötü olması da aradığı golü bulamamasına neden oldu.

2. yarı ilk yarıya oranla daha hareketli başladı. Fenerbahçe, 50. dakikada Soldado ile gole çok yaklaştı. Ancak İspanyol oyuncu, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Tolgahan'ı geçemedi.

73. dakikada Mehmet Ekici'nin serbest vuruşunda top üst direkte patlarken; kalan dakikalarda iki takımın da çabasıs sonuç vermedi ve Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe maçı 0-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 10'a, bu sezon Süper Lig'de oynadığı beş deplasman maçının dördünde gol atamayan Fenerbahçe ise 9'a çıkardı.

İLK 11'LER

Sivasspor: Tolgahan, Uğur, Braz, Bjarsmyr, Ziya, Medjani, Hakan, Rybalka, Emre Kılınç, Robinho, Muhammet Demir

Fenerbahçe: Harun, Şener, Skrtel, Neustatder, Hasan Ali, Eljif, Jailson, İsmail, Ayew, Frey, Soldado

SİVASSPOR 0-0 FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ GÖRÜNTÜLERİ (TIKLAYINIZ)

Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Yeni 4 Eylül Stadı'nda bu akşam saat 19:00'da oynanacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı radyo anlatımı Radyo 1'de...

Maçın hakemleri

Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Halis Özkahya yönetecek. Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken ise yardımcılıklarını yapacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Gelecekten geldiğini iddia eden adam kafaları karıştırdı
Gelecekten geldiğini iddia eden adam kafaları karıştırdı