Şirketlerden haberler

*Radisson Otel Grubu, Türkiye'deki otel yatırımcılarına 2030 yılı hedefini açıkladı... *"9. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi" İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde gerçekleşti...

* Enuygun'dan transfer hizmetinde yüzde 15 indirim kampanyası
Enuygun, transfer rezervasyonlarında yüzde 15 indirim kampanyasını duyurdu.

* Kutes uluslararası döküm fuarı CastForge'da ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak
Kutes İcra Kurulu Başkanı Ali Esat Kutmangil, "CastForge Fuarı hem döküm sektöründeki en yeni teknolojileri ve trendleri takip etmemizi hem de sektör, ürün ve hizmet yelpazemizi dünya pazarıyla tanıştırmak için önemli bir fırsat sunuyor" dedi.

* "Arçelik Enerji Çözümleri Tırı"nın ilk durağı İzmir
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, "İşletmelere yenilenebilir enerji çözümlerimizi tanıtacak tırımızla ülkemizin yenilenebilir enerji dönüşümüne ivme kazandırmaya çalışacağız" dedi.

* Adıyaman ve Şanlıurfa'nın ilk LG Brandshop mağazaları açıldı
LG Electronics Türkiye Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grupları Satış Başkanı Bülent Bülbül, "Bölgesel yatırımlarımızla, Türkiye genelinde daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

* Karadeniz Holdingin'in yeni CFO'su Seyfi Sarıçam oldu
Karadeniz Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Karadeniz, "Sarıçam'ın Karadeniz Holding'in uluslararası enerji piyasasındaki liderliğini güçlendireceğine ve büyüme hedeflerimize önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyorum" dedi.

* Güven Hastanesinden "sınav kaygısına" ilişkin değerlendirme
Güven Çayyolu Cerrahi Tıp Merkezi'nden Uzman Psikolog Savaş, "Belirli bir düzeyde hissedilen kaygı öğrencileri başarıya motive edebilir ancak yüksek kaygı düzeyleri bilişsel ve fizyolojik belirtilerle akademik başarıda düşüşlere yol açabilir" dedi.

* Yemen ve Kızıldeniz'deki çatışmanın boyutları Altınbaş Üniversitesi'ndeki panelde tartışıldı
Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, "16 yıl önce üniversitemizin kurulduğu günden bugüne, Yemen eğitim kurumlarıyla çok yakın bağlarımız oldu" dedi.

* Muslera'dan Galatasaraylı taraftarlara imzalı eldiven
Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, bu sezonun hatırası olarak sarı-kırmızılı taraftarlara imzalı eldiven hediye edecek.

* Janssen Türkiye "Farklı Renklerle Aynı Resimdeyiz" kampanyasıyla şizofreniye farkındalığı artırıyor
Janssen TURGAN Genel Müdürü Laetitia Decroix Guilloux, "Çabalarımız sadece damgalamayı kırmakla kalmayıp, aynı zamanda hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini artırmak için de destek sağlıyor" dedi.

* Radisson Otel Grubu, Türkiye'deki otel yatırımcılarına 2030 yılı hedefini açıkladı
Radisson Otel Grubu Orta, Güney ve Doğu Avrupa Bölgesi Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar, "Ülkemizin ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra toplumsal yönden öncü olma hedefimizi desteklemeyi sürdürüyoruz" dedi.

*Akbank'tan İstanbul'da toplu taşımada 100 liraya varan chip-para kazanma imkanı
Akbanklılar, İstanbul'da farklı günlerde yapacakları toplu taşıma geçişlerinden 100 lira chip-para kazanma fırsatına sahip oluyor.

*TARSİM 8. Uluslararası Bankacılık ve Finans Perspektifleri Kongresi'ne katılım sağladı
Kongrede dünyadaki bankacılık ve sigorta sektörlerindeki trendler ve gelişmeler paylaşılacak

*SASA, Adana tesislerini İstanbul'daki fuarda sanal gerçeklik teknolojisiyle tanıttı
SASA, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Hometex 2024 fuarında ziyaretçilere sanal gerçeklik (VR) teknolojisiyle Adana tesislerindeki polyester üretim süreçlerini tanıttı.

* Garanti BBVA'dan gelen aramalar kullanıcı güvenliği için mobil bildirimle yapılıyor
Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, "Müşterilerimiz için fayda yaratan çözümler geliştirmeye ve müşterilerimizi bilinçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

* Huawei'nin yeni "Nova 12 Serisi" Türkiye'de
Qualcomm Snapdragon 778G 4G işlemci ve 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip Huawei nova 12s, 4 bin 500 mAh pili ve "66W Huawei SuperCharge Turbo 2.0" desteği ile hızlı şarj edilebiliyor​​​​.

* A101, satın alma işlerini PeraPole ile dijitalleştiriyor
PeraPole Üst Yöneticisi (CEO) M. Alphan Namlı, "Türkiye genelinde 13 bini aşkın mağazası bulunan A101, tüm satın alma sürecini PeraPole platformuna taşıyor" dedi.

* "9. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi" İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde gerçekleşti
9. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Uluslararası Stratejik Sağlık Araştırmaları Merkezi işbirliğiyle düzenlendi.

* Migros tüm satış kanalları ile güçlü büyümesini sürdürüyor
Migros Grubu İcra Başkanı Özgür Tort, "Maliyet baskılarına rağmen, uygulamakta olduğumuz çeşitli tasarruf tedbirleri sayesinde 2024 yılı hedeflerimize ulaşma yolunda ilerliyoruz" diye konuştu.

* Mitsubishi Electric, robotik ve otomasyon çözümlerini sergileyecek
Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Geçgel, "Dijital dönüşüme öncülük etmeyi amaçladığımız çözüm ve hizmetlerimizi Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi'nde bulunan A-400 numaralı standımızda sergileyeceğiz" dedi.

* Turkcell 30. yılında gençlere özel sinema ve indirim kampanyası başlattı
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, "Sinema kampanyamızla amacımız, gençlerimizin kültürel ve sanatsal etkinliklere daha fazla katılımını teşvik etmek" dedi.

* Quıck Finans Avrupa'nın treyler üreticisi KRONE'nin Türkiye'de finansman partneri oldu
Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, "KRONE ve Quick Finans iş birliğinin hayırlı olmasını ve tüm taraflar ile ekosistemde yer alan tedarikçi-satış ağını oluşturan işletmelere katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

* Casper VIA X40 üç farklı renk seçeneği sunuyor
Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, "Tüketicilerimizin beğenilerini karşılamak adına Casper VIA X40 için VIA beyazı, gece siyahı ve gece mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle beğenilerine sunduk" dedi.

* Altınyıldız ihracatta rekora gidiyor
Altınyıldız CEO'su Yavuz Sökün, "Amerika, Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, Rusya, Finlandiya, Avustralya ve İspanya başta olmak üzere Japonya ve Avustralya gibi uzak coğrafyaların da olduğu toplam 20 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz" dedi.

* Samsung Türkiye ve Hepsiburada'dan stratejik işbirliği
Samsung Türkiye Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Jo, "Bu anlaşmayla derinleşen Hepsiburada-Samsung Türkiye işbirliğinin, her iki marka için verimli ve uzun soluklu bir eşgüdümün temelini oluşturacağına inanıyorum" diye konuştu.

* One Dose Health ve Hacettepe Üniversitesi'nden tıbbi ikinci görüş anlaşması
One Dose Health, Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri ile tıbbi ikinci görüş anlaşması imzaladığını duyurdu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü şarkıcı Berkay dünya evine girdi
Ünlü şarkıcı Berkay dünya evine girdi