‘Sihirli Annem: Hepimiz Biriz' ekibi ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'te

Orijinal kadroyla 22 yıl aradan sonra yeniden seyircisiyle buluşan ‘Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı.

2000'lerin kült televizyon yapımlarından ‘Sihirli Annem’in sinema uyarlaması ‘Sihirli Annem: Hepimiz Biriz’ oyuncuları ‘Sıkı Muhabbet’e konuk oldu. Küçüklüklerinin ‘Sihirli Annem’ setinde geçtiğini anlatan Gizem Güven “Boyumuz uzamayınca ‘Boyumuz çok uzamadı çünkü biz sette büyüdük, güneş görmedik’ derdik” diyor. 

Küçük yaşta Türkiye’nin en popüler dizilerinden birinde oynamanın kariyerine olan etkileri sorulduğunda Buğra Özmüldür, “Dizi o kadar uzun sürdü ki Cem karakteri gerçekten üzerime yapıştı, herkes sevdi” derken Jennifer Boyner ise “Modellik, oyunculuk ve influencer’lık yapmaya çalışıyorum. İçerik üretmeyi, fotoğraf çekmeyi seviyorum” diyerek farklı mesleklere de yöneldiğini itiraf ediyor. 

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümleriyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sıla'nın 9 ayda yaşadığı akıl almaz değişim
Sıla'nın 9 ayda yaşadığı akıl almaz değişim