Seven Ne Yapmaz Ozan Tekinsoy Yusuf Çim kimdir? - Kaç yaşında? - İnstagram hesabı var mı?

ATV'nin sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz'da Ozan Ekinsoy karakterine hayat veren Yusuf Çim kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Yusuf Çim instagram hesabı var mı?

ATV'de yoluna devam eden Seven Ne Yapmaz dizisinde Ozan Ekinsoy'u canlandıran Yusuf Çim, performansıyla adından söz ettiriyor. Yusuf Çim kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? İnstagram hesabı var mı?

Yusuf ÇİM (Ozan EKİNSOY) KİMDİR?

Ozan, yakışıklı, havalı, sorumsuz ve çapkın genç bir adamdır. Hayatı boyunca hiç yokluk görmemiş, hiç sıkıntı yaşamamıştır. Tatlı dilli, şeytan tüyü olan zeki biridir ama zekasını bugüne kadar hep çapkınlığa ve haytalığa kullanmıştır. Ta ki bu tavrıyla aile şirketinin sonunu hazırlayana kadar... Babasının verdiği ceza, Ozan'ın tüm hayatını değiştirecektir.

1991 İstanbul doğumlu olan Yusuf Çim, Best Model 2011 yarışmasında First Runner-Up seçildi. Yarışma öncesinde ise sadece basının davetli olduğu bir gecede basın mensupları tarafından oylanarak “Best Model 2011 Basın Yüzü” oldu. Çim, aynı zamanda Best Model’ın gülen yüzü olarak da tanınıyor.

İstanbul AREL Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü öğrencisi olan Yusuf Çim, modellik kariyerine reklam ve katalog çekimleriyle başladı. Tanınmış markaların reklam filmlerinde rol aldı. Daha sonra ünlü markaların defilelerinde boy gösteren Yusuf Çim, oyunculuk ve sahne sanatları eğitimi gördü ve sanatçıların kliplerinde yer aldı.

2014 yılında, ‘Olsun Bi Kere’ adlı şarkısıyla müzik hayatına dahil oldu.

Söz ve müziği Ender Çabuker’e ait olan parça gündemde ses buldu ve Yusuf Çim’i geniş hayran kitlelerine ulaştırdı. Çim’in ilk single çalışması olan ‘Olsun Bi Kere’ adlı parçanın albümde 5 ayrı versiyonu bulunurken şarkının klibini Deniz Akel çekti.

Down Sendromlular Türkiye Derneği’nin de gönüllü yüzü olan Çim, halen onlarla sık sık görüşmekte, çekimlerine katılmaktadır.Down Sendromlu çocuklar ile bir araya gelen sanatçı Down Sendromu Derneği ile birlikte ”Bu Yılda Bizi Unutmayın!” konseptli projesini gerçekleştirdi.

Konserlerine yurtdışında başlayan Yusuf Çim, röportajlar ve televizyon programlarını 1 yılı aşkın süredir aldığı şan eğitimi derslerine göre ayarlıyor.

2014'ün son günlerine geldiğimizde Show Tv'de yayınlanan başlayan Ezra isimli dizinin başrol oyuncusu olan Yusuf Çim, sosyal medyayı özellikle hayranlarıyla iletişime geçebilmek için kullandığını belirtiyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
merve
20.11.2017 15:13
seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm
 
  Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...
Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...