Şenol Güneş kupada da zafer istiyor

Süper Lig mücadelesinde karşılaştığı Fenerbahçe'yi sahasında 3-1 yenen Beşiktaş, yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinden de galibiyetle ayrılmak istiyor.

 Avrupa defterini büyük oranda kapatan Beşiktaş, rotayı lige ve kupaya çevirdi. Ligde zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Beşiktaş, 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'yı 3-1 yenerek rahat nefes almıştı. Siyah-beyazlılar şimdi de yarın akşam oynanacak ZTK mücadelesinde ezeli rakibiyle karşılaşacak. Kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Şenol Güneş bazı oyuncuları dinlendirecek.

MTM (Medya Takip Merkezi)'nin 19-25 Şubat tatihleri arasında gerçekleştirdiği spor gündemi raporuna göre Şenol Günel adından en çok söz ettiren teknik adam oldu. Güneş'in ardından 534 habere konu olan Fatih Terim, ikinci sırada yer aldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Anna Swabey
Anna Swabey