SemtPati ve Marjinal Porter Novelli Sokak Hayvanlarına Destek İçin Güçlerini Birleştirdi

SemtPati Vakfı, şehirlerin doğal bir parçası olan sokak hayvanlarının insanlarla uyum, sevgi ve güven içinde yaşayacağı örnek şehirler oluşturmak amacıyla projeler ve kampanyalar geliştiriyor.

Sokak hayvanlarıyla uyum, sevgi ve güven içinde bir yaşam kültürü oluşturma hayaliyle yola çıkan SemtPati Vakfı, iletişim çalışmalarını width:240 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.
 
2023 yılında iş insanı İpek Kıraç tarafından kurulan SemtPati Vakfı, şehirlerin doğal bir parçası olan sokak hayvanlarının insanlarla uyum, sevgi ve güven içinde yaşayacağı örnek şehirler oluşturmak amacıyla projeler ve kampanyalar geliştiriyor. Vakıf, sokak hayvanlarıyla doğru ve güvenli iletişimi teşvik etmenin yanı sıra, SemtPati mobil uygulaması ve “Benim Şirketim Onun Yuvası” kampanyası aracılığıyla köpeklerin ömürlük yuvalarına kavuşmalarını sağlama hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.
 
Marjinal Porter Novelli'nin uzman ekibi, medya kampanyaları düzenlemek, etkinlikler organize etmek ve farklı paydaşlarla işbirlikleri kurmak üzere SemtPati ile çalışacak. Bu ortaklık aracılığıyla, SemtPati Vakfı ve Marjinal Porter Novelli, sokak hayvanlarının toplumda hak ettikleri değeri görmeleri ve bu canlılara karşı bilimsel, etik ve insani bir yaklaşımın benimsenmesi için güçlerini birleştiriyor. Hedef; toplumun tüm kesimlerinde sokak hayvanlarına yönelik sevgi, saygı ve empatiyi artırmak ve insanlarla uyum içinde yaşadıkları şehirlerde onları koruyacak kalıcı bir kültür oluşturmak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2016'da yaşadığımız kötü olaylar...
2016'da yaşadığımız kötü olaylar...