Saynur Öztürk kimdir (Hasan Ali eşi Saynur nereli kaç yaşında) | panayiotis karagianis instagram

Fenerbahçe forması giyen Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün, Yunanistan'da Panayiotis Karagianis ile Instagram'da samimi görüntüleri çıktı. Peki Saynur Öztürk kimdir nereli kaç yaşında?

Saynur Öztürk kimdir? Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk nereli kaç yaşında? Panayiotis Karagianis instagram hesabı...

Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün milli futbolcuyu Yunan Instagram fenomeni Panayiotis Karagianis ile aldattığı iddia edildi.

İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Fenerbahçe'nin başarılı sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği Saynur Öztürk hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Hasan Ali Kaldırım'ın eşi Saynur Öztürk'ün milli futbolcuyu Yunan Instagram fenomeni Panayiotis Karagianis ile aldattığı iddia edildi. Saynur Öztürk ile Panayiotis Karagianis'in samimi görüntüsü şok etkisi yaratırken, Yunan basını ise ikilinin aşk yaşadığını yazdı. Saynur Öztürk'ün bu olayın ortaya çıkmasıyla ismini değiştirdiği Instagram hesabını Hasan Ali Kaldırım takibe alırken, ikilinin konuyla ilgili ne açıklama yapacağı ise merak konusu oldu. Ayrıca yunan fenomeni Instagram hesabıda internet korsanları tarafından ele geçirildi.

Saynur Öztürk Hasan Ali Kaldırım'la evli mi?

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım, 2016 yılında Saynur Öztürk'le evlendiği biliniyor. Saynur Öztürk, Yunan instagram fenomeni Panayiotis Karagianis ile tatil görütüleri yayınlanınca ortalık karıştı. Saynur Öztürk ve Hasan Ali Kaldırım boşandı mı yoksa aldatıldı mı merak ediliyor.

2016 yılında yapılan Saynur Öztürk ve Hasan Ali Kaldırım düğününde Emre Belözoğlu ve Volkan dEmirel düğün şahitliği yapmıştı. Hasan Ali Kaldırım karısı Saynur Öztürk görüntüleri sonrası henüz bir açıklama gelmedi.

Saynur Öztürk kimdir?

Adını Hasan Ali Kaldırım eşi olarak duyduğumuz Saynur Öztürk, Hasan Ali'nin İnstagram fotoğrafları halen duruyor ve henüz bir silme yaşanmadı.

Hasan Ali Kaldırım kimdir?

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, sarı-lacivertli takım ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Hasan Ali Kaldırım bu sezon 36 karşılaşmada 3 gol, 5 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Hasan Ali Kaldırım aynı zamanda Fenerbahçe kaptanlık pazubandını da taşıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?