Sarri için geldim

Juventus'un Ajax'tan transfer ettiği 19 yaşındaki genç yıldız Matthijs de Ligt, kritik açıklamalarda bulundu. Matthijs de Ligt, Juventus'a Maurizio Sarri için katıldığını itiraf etti.

Serie A'nın son şampiyonu Juventus'un 75 milyon euro karşılığında Ajax'tan transfer ettiği 19 yaşındaki yıldız stoper Matthijs de Ligt transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

BBC'de yer alan habere göre De Ligt, Juventus'a katılmasının ana sebebinin Maurizio Sarri'nin varlığının olduğunu söyleyerek; "Buraya gelmeden önce birbirimizi tanımamız için Sarri ile telefonda konuştum. Onun hakkında harika şeyler duydum. Onun defans yapısını ve futbol felsefesini beğeniyorum." ifadelerini kullandı.

Empoli ve Napoli'de oynattığı hücum futboluyla futbol dünyasının dikkatini çeken İtalyan teknik adam Maurizio Sarri, geçen sezonun başının göreve getirildiği Chelsea ile Premier Lig'i 3. sırada bitirmiş, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmıştı.

Ajax ile Hollanda Ligi ve Hollanda Kupası şampiyonluğu yaşayan 19 yaşındaki genç yıldız Matthijs de Ligt, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamıştı.

De Ligt, Juventus ile 75 milyon Euro karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladı.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?
Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?