Sanatçı Karsu'dan Hatay'a Büyük Destek – Hatay Defne Spor Kulübü, Yeniden Sahada!

Hatay Defne Spor Kulübü 1. Lig Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz yıl yaşanan büyük afetin ardından ligde mücadeleye kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon hazırlıkları için Nevşehir Avanos’ta kampa giren takım, sanatçı Karsu ve ailesinin destekleriyle moral buluyor.

Sanatçı ve ailesi deprem sonrası kurdukları Karsu Vakfı ile Hatay’ın yeniden ayağa kalkmasına maddi ve manevi katkıda sağlıyor.

Karsu, spor ve sanatın gençler üzerindeki gücüne vurgu yaparak, “Sanat ve spor’’, özellikle çocuklar ve gençler için güçlü birer iyileştirici araçtır. Hatay’ın yaralarını sarmak ve geleceğe umutla bakmak için hep birlikte çalışıyoruz,” dedi.

"Takımın Avanos’taki hazırlık kampı süresince, Hatay ve Nevşehir kamu ile yerel yönetimlerinin destekleri, Nevşehir Öğretmenevi, Companion Travel ve Suhan Cappadocia Hotel’in sıcak misafirperverliği, oyuncularımıza büyük bir motivasyon sağladı."

Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yönetilen Hatay Defne Spor Kulübü, kadın sporcuların yeteneklerini geliştirmeyi ve engelli bireylerin spor aracılığıyla topluma entegre olmalarını hedefliyor.

Kulüp, yeni transferleriyle lige hazırlanırken, sahada ve toplumda dayanışmanın ve birlikteliğin gücünü göstermeye hazır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Televizyon ekranlarından tanıdığımız ünlülerin gerçek yaşamda boyları kaç?
Televizyon ekranlarından tanıdığımız ünlülerin gerçek yaşamda boyları kaç?