Şahan Gökbakar'ın son tiplemesi Kayhan'dan ilk fragman

Recep İvedik tiplemesiyle milyonlara ulaşan Şahan Gökbakar'ın son tiplemesi Kayhan'ın sinema filminden ilk fragman yayınlandı.

Komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik'ten sonra skeçlerinde kullandığı bir karakteri daha beyaz perdeye taşıyor. İşte Kayhan filminin ilk fragmanı ve filmle ilgili detaylar...

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın ilk fragmanı yayınlandı. Recep İvedik, Celal ile Ceren ve Osman Pazarlama gibi filmleriyle sinemada hatırı sayılır bir başarı sağlayan Gökbakar, Dikkat Şahan Çıkabilir isimli komedi programındaki karakterlerden biri olan Kayhan'ın ilk fragmanını izleyecilerin beğenisine sundu.

9 ŞUBAT'TA GÖSTERİME GÖRECEK

Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri beş hafta sürdü ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatan film, 9 Şubat 2018 tarihinde gösterime girecek. Şahan Gökbakar ayrıca geçen günlerde Instagram'ından yaptığı paylaşımda, bir sonraki projesinin Recep İvedik 6 olduğunu da duyurdu. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı
Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı