Rize'de yarın okullar tatil mi 19 Şubat 2019 Salı | Rize Valiliği resmi açıklama

Kar yağışının yoğun olarak devam ettiği Rize'de 19 Şubat Salı günü okullar tatil mi? Rize Valiliğinden tatil açıklaması yapıldı mı? Rize'de yarın okul var mı?

Rize'de 19 Şubat Salı günü okullar tatil mi? Rize Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün öğleden sonra Doğu Karadeniz’de başlayacak yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek buzlanma ve don ile kuvvetli rüzgar ve tipinin sebep olabileceği ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.  

RİZE'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (19 ŞUBAT 2019 SALI)

Rize'de kar yağışı nedeniyle öğrencilerde tatil beklentisi oluştu. Ancak Rize Valiliği şu ana kadar okullar tatil olup olmamasıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Yalnızca yağış konusunda şu uyarıyı yayınladı:

"Meteorolojiden alınan son bilgilere göre; İlimizde bugün (Pazartesi) öğleden sonra başlayacak olan yağışları, 800 m. ve üzeri rakımlı yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı ve yağışların yarın (Salı) günü akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin edilmektedir.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgar ve tipinin sebep olabileceği ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

RİZE VALİLİĞİ RESMİ SON DUYURULAR (TIKLAYINIZ)

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Instagram paylaşımlarınız karakterinizi ortaya veriyor!
Instagram paylaşımlarınız karakterinizi ortaya veriyor!