Protel, Türkiye'deki Hyatt Regency otellerinin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlıyor

Protel, dünya genelinde binden fazla otelinde Oracle Opera Cloud platformuna geçen Hyatt Regency'e Oracle'ın Türkiye'deki çözüm ortağı olarak destek verecek.

5.000'den fazla işletmeye teknoloji merkezli yönetim ve operasyon çözümleri sunarak yiyecek-içecek ve konaklama sektörlerine değer katan Protel, konaklama alanında çözüm ortağı olduğu Oracle'ın Opera Cloud platformunu kullanmaya karar veren Hyatt Regency'nin Türkiye'deki otellerinin geçiş sürecine destek verecek.

Opera Cloud, otel işletmelerine müşterileriyle temas ettikleri her noktada sorunsuz bir yönetim deneyimi sunuyor. Bulut tabanlı bu modern otel yönetim sistemi sayesinde otel çalışanları, misafirlerinin iletişim bilgilerine ve önceki konaklamalarına hızlı bir şekilde erişebiliyor. Kullanıcı dostu yönetim paneli, her birime ve kullanıcıya özel olarak özelleştirilebilir ana ekranıyla benzersiz bir deneyim sağlıyor. Reports and Analytics modülü üzerinden alınan gerçek zamanlı raporlar ve analizlerle işletmeler operasyonlarını daha verimli hale getirme imkanı buluyor.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Protel'in Satış Direktörü Fatih Tenel şunları dile getiriyor: “Dijital dönüşüm, global otelcilik sektörünün geleceğini şekillendirmenin yanı sıra rekabetin giderek arttığı bu alanda sürdürülebilir başarı için önemli bir faktör haline geliyor. Oracle Opera Cloud gibi yenilikçi bulut tabanlı çözümler, dönüşüm sürecinde otellerin hem operasyonel hem de stratejik açıdan büyük kazanımlar elde etmesine imkan tanıyor. Protel olarak, Türkiye'deki otellerin dijital dönüşüm süreçlerine liderlik ederek, operasyonel verimliliği optimize ediyor, müşteri deneyimlerini daha kişisel hale getiriyor ve işletme maliyetlerini azaltıyoruz. Hyatt Regency gibi prestijli global markaların bu dönüşümü önceliklendiriyor olması, sektördeki yönelimin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Oracle'ın Türkiye'deki tek konaklama çözüm ortağı olarak, yerelleştirme ve mevzuat uyumluluğu konularında sunduğumuz ek çözümlerle, otelcilik sektörüne güvenli, yenilikçi ve sürdürülebilir fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi
Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi