Pelin Akil eşi Anıl Altan'ı askere gönderdi

Oyuncu Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu eşi Anıl Altan'ı askere uğurladı. Bedelli askerlikten yararlanan Anıl Altan, 21 gün temel eğitim almak üzere birliğine katıldı.

Son dönemin popüler çifti Pelin Akil ile Anıl Altan'ın bir mekanda kavga ettikleri öne sürülmüştü. Güzel oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan'ı askere uğurladığı görüntüleri sosyal medyada "Ayrılık yok, benim yiğidim asker oldu" notuyla paylaştı.

BEDELLİ ASKERLİKTEN FAYDALANDI

Bedelli askerliğe başvuru yapan yakışıklı oyuncu Anıl Altan, asker gitti. Oyuncu, askerlikten önce evde saçlarını ve sakalını kesti.

"AYRILIK YOK"

Pelin Akil, geçtiğimiz gün sokak ortasında kavga ettikleri yönündeki haberlerden sonra eşini askere uğurlarken çekilen fotoğrafı "Ayrılık yok, benim yiğidim asker oldu" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

 

SOKAK ORTASINDA KAVGA ETTİKLERİ İDDİA EDİLDİ

2016 yılında evlenen Pelin Akil vve Anıl Altan'ın, Bağdat Caddesi'nde bir mekanda, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı iddia edildi. Pelin Akil'in Anıl Altan'a,"Sus artık konuşma" diye bağırdığı, Anıl Altan'ın da Akil'e "Sakin ol, her şey geçecek" şeklinde cevap verdiği ileri sürüldü.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.
Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.