Payten, KHYD 2024 Hazine Yönetimi Zirvesi'nde

Payten, 9 Ekim'de gerçekleştirilecek KHYD 2024 Hazine Yönetimi Zirvesi'nde sponsor olarak yer alacak.

Bankalar, ödeme ve e-para kuruluşları ile finans şirketler dâhil sektörün tüm paydaşlarına sunduğu fintek çözümleri ve şirketlere sağladığı uçtan uca ödeme çözümleriyle ödeme ekosisteminin teknoloji lideri olan Payten, 9 Ekim'de gerçekleştirilecek KHYD 2024 Hazine Yönetimi Zirvesi'nde sponsor olarak yer alacak. Zirvede kurumsal hazine yöneticileri ve CFO'lara özel çözümlerini sergileyecek olan Payten, operasyonel verimliliği artıran, maliyetleri düşüren ve ciroyu yukarı çeken Payten Payment Gateway ödeme orkestrasyonu platformunu tanıtacak.
 
Çeyrek asırlık AR-GE geçmişiyle fintek alanında güçlü bir bilgi birikimine sahip olan Payten Teknoloji, İTÜ Teknokent'te bulunan AR-GE merkezinde geliştirdiği esnek ve modüler ödeme çözümleriyle sektöre yön veriyor. 9 Ekim'de gerçekleşecek KHYD 2024 Hazine Yönetimi Zirvesi'nde Payten, standında finans dünyasının stratejik oyuncularını ağırlayacak. Payten, hazine yöneticileri ve CFO'lara operasyonel verimliliği artıran, maliyetleri düşüren ve ciroyu maksimize eden çözümlerle finansal başarıyı kolaylaştıran Payten Payment Gateway'i sunacak. Türkiye'nin en kapsamlı ödeme geçidi olan Payten Payment Gateway, ileri teknoloji altyapısı ve esnek ödeme seçenekleriyle rakiplerinden ayrılıyor. Bu platform, zengin çözüm seti ve ayrıcalıklı ödeme danışmanlığı hizmetiyle, hazine yönetiminde maksimum operasyonel verimlilik ve minimum maliyet sağlıyor.
 
Tek entegrasyonla yönetim kolaylığı ve finansal verimlilik
Payten Payment Gateway, entegrasyon sürecini saniyelere indirerek hazine yönetiminde karar alma hızını artırıyor. Geleneksel yöntemlerle haftalarca süren entegrasyon işlemleri yerine Payten Ödeme Geçidi sayesinde, yurt içinde ve yurt dışında anlaşmalı banka ya da ödeme kuruluşlarından anında tahsilat gerçekleştirme fırsatı sunuluyor. BT bağımlılığını ortadan kaldıran bu çözüm sayesinde, firmalar ödeme yöntemlerini anında değiştirebiliyor, yeni bir ödeme hizmetini kolayca entegre edebiliyor ya da mevcut bir servisi saniyeler içinde devreye alabiliyorlar. Bu da özellikle operasyonel verimlilik, maliyetleri azaltma ve daha avantajlı seçeneklerin devreye alınmasıyla finansal operasyonların kârlı hale getirilmesi noktasında kritik bir değer yaratıyor.
 
Banka kampanyalarında avantajlar
Payten Payment Gateway, özellikle bankalarla yapılacak kampanya anlaşmaları için firmalara stratejik avantaj sağlıyor. Standart entegrasyon süreçlerinin uzun sürmesi, bankaların sunduğu fırsatların kaçırılmasına yol açarken Payten'in ödeme geçidiyle bu sorun ortadan kalkıyor. Kurumsal hazine yöneticileri ve CFO'lar, bu platform sayesinde bankaların sunduğu avantajlardan hızlıca yararlanarak ödeme işlemlerini optimize edebiliyor ve böylelikle ciro artışını destekleyen stratejik kararlar alabiliyor.
 
Ödeme orkestrasyonu ile komisyon maliyetleri kazanca dönüşüyor
Payten Payment Gateway ödeme geçidinin Akıllı İşlem Yönlendirme (Payten Smart Switch) özelliği, farklı ödeme parametrelerine göre en düşük komisyon oranlarını tespit ederek ödeme işlemlerini otomatik olarak en avantajlı koşullara yönlendiriyor. Komisyon maliyetlerinin optimize edilmesi ve büyük hacimli ödeme işlemlerinde sağlanan tasarruf, bu teknolojiyle mümkün kılınıyor. Tek çekim, taksit ve kart ağı gibi birçok faktöre göre en uygun bankaya yönlendirme yapan Payten Smart Switch, maliyetleri minimize ederek ciro artırıcı bir strateji sunuyor.
 
Kesintisiz ve verimli e-ödeme ekosistemi
Firmalar için kesintisiz tahsilat, operasyonel verimliliği korumak açısından kritik öneme sahip. Ödeme sistemleri kaynaklı kesintiler tahsilatların aksamasına ve finansal kayıplara yol açabilir. Ancak Payten Payment Gateway'in Smart Switch – Dinamik Yönlendirme özelliği, ödeme sırasında oluşan hata kodlarına göre işlemleri en uygun Sanal POS'a yönlendirerek ödeme kayıplarını minimize ediyor. Hata kodlarına duyarlı yönlendirme mekanizması, ödeme tabanlı sorunları anında algılıyor ve firmaların kesintisiz tahsilat yapmasını sağlayarak dönüşüm oranlarını artırıyor. Bu sayede operasyonel verimlilik artırılırken kesintisiz ödeme akışının sağlanmasıyla maliyetlerin kontrol altında tutulması mümkün hale geliyor.
 
Mutabakat çözümü ile finansal süreçlerde maksimum verimlilik
Birden fazla banka ile çalışan firmalar için ödeme süreçlerini doğru şekilde takip etmek, finansal başarı açısından kritik önem taşıyor. Çalışılan banka sayısı ve işlem hacmi arttıkça manuel mutabakat süreçleri karmaşık ve zaman alıcı hale geliyor. Payten Payment Gateway'in sunduğu Mutabakat Çözümü, bu zorlukları ortadan kaldırarak bankalardan gelen ödemelerin anlık ve doğru bir şekilde takip edilmesini sağlıyor. Bankaların FTP dosyalarına bıraktığı ödeme ve komisyon bilgilerini tek bir ekranda görüntüleyip yönetebilme imkânı sunan bu çözüm, hazine yönetiminin karmaşıklığını azaltarak operasyonel verimliliği artırıyor ve maliyetleri düşürüyor.
 
“Payten Payment Gateway, sadece bir ödeme geçidi değil, aynı zamanda ödeme orkestrasyonu da sunan gelişmiş bir platform”
Konuyla ilgili açıklama yapan Payten Türkiye Ülke Lideri ve Paratika CEO'su Burak Kutlu, "Türkiye'de kurumsal hazine ve finans profesyonellerini bir araya getirecek olan KHYD 2024 Hazine Yönetimi Zirvesi'ne ödeme dünyasında kuralları yeniden belirleyen Payten Payment Gateway platformumuzla katılacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Türkiye'de ve global pazarda uzun yıllardır ödeme teknolojileri alanında edindiğimiz tecrübe, bizi sektörün öncü isimlerinden biri haline getirdi. AR-GE ve inovasyon yatırımlarımızla geliştirdiğimiz çözümlerimizle sadece bugünün değil, geleceğin ödeme ihtiyaçlarına da cevap vermeye odaklanıyoruz. Bu yaklaşımla geliştirdiğimiz Payten Payment Gateway, sadece bir ödeme geçidi olmanın ötesine geçerek ödeme orkestrasyonu sunan gelişmiş bir platformdur. Firmalara, ödeme süreçleri üzerinde tam kontrol ve esneklik sağlayan bu çözümümüz, aynı zamanda yeni ödeme yöntemlerini entegre ederken BT departmanlarına bağımlılığı da en aza indiriyor. Özellikle bankalarla olan güçlü iş birliklerimiz, iş ortaklarımıza daha avantajlı koşullarla ödeme süreçlerini yönetme fırsatı sunarken komisyon maliyetlerini minimize etmelerini de sağlıyor. Hazine yöneticileri ve CFO'lara bu çözümümüzü kullanarak finansal süreçlerde yaratabilecekleri farkları ve gerçekleştirebilecekleri dönüşümün etkisini yerinde görmek için zirvedeki standımıza davet ediyoruz." dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? - Börü oyuncu kadrosu
Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? - Börü oyuncu kadrosu