PayBull ve Bakiyem'den stratejik ortaklık

Bayiler tek bir platform üzerinden ödeme çeşitlerini yönetebilecek.

Finansal teknoloji şirketi PayBull ve ödeme çözümleri sağlayıcısı Bakiyem, B2B sektöründe faaliyet gösteren firmalara kapsamlı ve entegre bir çözüm sunma vizyonuyla güçlerini birleştirerek, firmaların tüm tahsilat süreçlerini ve bayi yönetim operasyonlarını uçtan uca yönetebilecekleri bütünleşik bir platform hayata geçirdi. Bundan böyle bayiler tek bir platform üzerinden DBS, kartlı ödeme alma veya hesaben ödeme gibi alternatif ödeme çeşitlerini yönetebilecek.  

Finansal teknoloji şirketi PayBull ve Bakiyem, iş ortaklarının finansal işlemlerini optimize etmelerine, nakit akışlarını daha etkin bir şekilde yönetmelerine ve bayi ağlarıyla olan ilişkilerini güçlendirmelerine olanak tanıyacak bir projeye imza attı. 

İş birliği kapsamında sunulacak çözümle birlikte bayiler tek bir platform üzerinden Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS), kartlı ödeme ve hesaben ödeme gibi çeşitli ödeme seçeneklerini yönetebilecek. Bu sayede hem mükerrer ödemelerin önüne geçilecek hem de ödemelerin doğrudan ERP sistemleriyle entegre edilmesi sağlanacak. Böylece süreçler daha düzenli ve verimli hale gelecek. 

Bakiyem'in yenilikçi “Saha Bakiyem” ürünü ile PayBull'un gelişmiş ödeme sistemleri çözümlerini tercih eden müşteriler, iş süreçlerini optimize etme ve bayi ilişkilerini güçlendirme konusunda önemli avantajlar elde edecekler.  

Muhasebe yazılımlarıyla sorunsuz entegrasyon 
B2B alanında faaliyet gösteren firmaların karşılaştığı en kritik zorluklardan birinin bayi ilişkilerini ve ilgili süreçlerini tek bir entegre platform üzerinden yönetme konusundaki yetersizlik olduğunu söyleyen PayBull CEO'su Selim Güsar, “Bu sorun, operasyonel verimliliği düşürüyor ve potansiyel iş fırsatlarının kaçırılmasına neden olabiliyor. Sunduğumuz çözüm, yaygın olarak kullanılan muhasebe yazılımlarıyla sorunsuz entegrasyon sağlıyor. Bu yazılımlar arasında SAP, Logo, Mikro, Canias, Netsis, Nebim, Microsoft Dynamics, MEGA ve daha birçok popüler program yer alıyor. Bu geniş entegrasyon yelpazesi, firmaların mevcut sistemlerini korurken yeni çözümü sorunsuz bir şekilde benimsemelerini sağlıyor. Kullanıcılar alt bayilerin açık cari hesaplarının gerçek zamanlı görüntüleyebilecek, Sanal POS entegrasyonu ile güvenli ve hızlı online ödeme alabilecek, gelişmiş stok takibi özellikleri ile envanter yönetimini kolaylaştırıp, tedarik zinciri verimliliğini artırabilecek ve kapsamlı ve kullanıcı dostu yönetim panelleri ile tüm süreçlerini tek bir platformdan kontrol ederek detaylı raporlamalarla verimli analizler yapabilecekler” dedi. 

“Tek bir panelden hem bayilerini yönetecek hem tahsilatlarını yapacaklar” 
PayBull olarak son dönemde hem organizasyonel hem de altyapısal olarak ciddi bir dönüşüm ve gelişim geçirdiklerini belirten Selim Güsar, “Bu dönüşüm kapsamında özellikle bayilik sistemiyle çalışan firmalara tek bir panelden hem bayilerini yönetebilmeleri hem tahsilatlarını yapabilmelerine imkan yaratabilmek için Bakiyem ile birlikte stratejik bir iş ortaklığı kurma düşüncesiyle yola çıkıyoruz. Bu sayede B2B alanında faaliyet gösteren firmalara yenilikçi ve dinamik bir yaklaşımla etkili çözümler sunmayı ve uzun soluklu iş birlikleri yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

“İş birliğimiz bizi B2B online tahsilat sektöründe liderliğe taşıyacak” 
Bakiyem Ödeme Çözümleri CEO'su Umut Yalçın ise, “Bakiyem olarak en önemli hedefimiz bizim gibi yenilikçi ve müşteri odaklı çözüm ortaklarıyla Türkiye'deki KOBİ'lerin ve büyük ölçekli şirketlerin herhangi bir yatırım gereksinimi duymadan satış ve finans birimlerinin dijitalleşmesini sağlayarak masraflarını kısmak ve gelirlerini artırmak. PayBull ile olan iş birlikteliğimiz özellikle Selim Güsar gibi bir duayen ismin yönlendirmeleriyle bizi B2B online tahsilat sektöründe liderliğe taşıyacak. Uzun yıllardır olan dostluğumuz ve birbirimize olan inancımız sayesinde hedeflerimize bir bir emin adımlarla ulaşacağımızdan hiç şüphem yok” dedi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kraliyet ailesi mensuplarının uyması gereken tuhaf kurallar silsilesi...
Kraliyet ailesi mensuplarının uyması gereken tuhaf kurallar silsilesi...