Oyuncu Mehmet Aslan, Meral Akşener'in partisine katıldı

MHP'den ihraç edildikten sonra bugün yeni kurduğu İyi Parti'yi kamuoyuna açıklayan Meral Akşener, partinin kurucuları arasında ünlü bir oyuncuya da yer verdi.

Meral Akşener’in bugün açıklanan yeni partisi ile ilgili gelişmeler ortaya çıkmaya başladı. Akşener’in partisinin 200 kişiden oluşan kurucular listesinde sürpriz isimler de var. Bunlardan birisi de oyuncu Mehmet Aslan.

Mehmet Aslan, İyi Parti kurucularından eski SAT komandosu Ali Türkşen'in paylaştığı fotoğrafta görüldü.

ÜNLÜ OYUNCU DA AKŞENER’İN PARTİSİNDE

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu olarak bilinen ve ardından sinema dünyasına adım atan Mehmet Aslan son üç yıldır MHP saflarında siyaset yapıyordu. 2014-2015 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul il başkan yardımcılığı görevini yürüten Aslan, son seçimlerde MHP’nin İstanbul 2. Bölge 4. sıra adayıydı.

İLGİLİ HABER İyi Parti kurucularından Mehmet Aslan kimdir kaç yaşında nereli? İyi Parti kurucularından Mehmet Aslan kimdir kaç yaşında nereli?

OCAK AYINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Oyuncu Mehmet Aslan, Ocak ayında ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Aslan alınan ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı
Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı