Okan Bayülgen de FETÖ kurbanı çıktı!

15 Temmuz darbe girişiminin elebaşı Fethullah Gülen'in ünlü şovmen Okan Bayülgen'i de mağdur ettiği ortaya çıktı.

Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası bazı ünlü isimlerinde FETÖ mağduru oldukları anlaşıldı.

OKAN BAYÜLGEN'İN DEDESİ 
Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen'in kontrolündeki Zaman gazetesi Okan Bayülgen'in de dedesi olan Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kuran'ı Kerim mealini tahrif ettiği ortaya çıktı.

FETÖ terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında kapatılan, uzun yıllar örgütün yayın organı olan Zaman Gazetesi'nin kuponla verdiği, önemli İslam alimlerinden Elmalılı Hamdi Yazır'a ait Kuran tefsirini değiştirdiği ortaya çıktı.

Gazetenin geçtiğimiz yıllarda verdiği tefsirde, “Eğer bilmiyorsanız, bilenlere sorun" şeklinde yer alan ayeti, “Eğer bilmiyorsanız Tevrat ve İncil âlimlerine sorun" şeklinde çevirerek yayınladığı anlaşıldı.

MURAT BARDAKÇI KÖŞESİNDE YAZDI
Büyük skandalı köşesine taşıyan Habertürk yazarı Murat Bardakçı, olaya isyan etti. Murat Bardakçı, Elmalılı'nın torunu olan Okan Bayülgen'in de bulunduğu vârislerini de göreve çağırdı.

Tarihçi Murat Bardakçı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Kur'an-ı Kerim skandalıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Bu yazıyı yazmadan önce sözünü ettiğim tahrifin daha önce farkedilip edilmediğini araştırdım, bu konuda yayınlanmış birkaç yazının bulunduğunu ama pek dikkat çekmediklerini gördüm ve tahrifi tekrar hatırlatmak istedim."
"Tahrifin sebebinin ne olduğunu, âyetin bilgisizlikten mi, boşvermişlikten mi, yoksa bir aralar pek moda olan 'dinlerarası diyalog' terânesine destek sağlayabilmek maksadıyla mı değiştirildiğini bilmiyorum."
"Şimdi, merak ettiğim bir husus daha var: Elmalılı Hamdi Efendi'nin vârislerinin, meselâ büyük âlimin torunlarından olan sevgili Okan Bayülgen'in dedelerinin eserinin bu hâle getirilmesini öğrendiklerinde ne düşünecekleri ve ne yapacakları…"

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
Emre
12.08.2016 23:24
Hocam ilk tercihleri yapmadım hiç.ek tercih verebilir miyim
gülten güertürk
10.08.2016 20:17
RAHMETLİ YAŞAR NURİ ÖZTÜRK YILLARCA KONUŞTU "ALLAH İLE ALDATANLAR FİREVUNLAR , KURANI İSTEDİKLERİNE GÖRE ÇEVİRİYORLAR" DİYE
 
  Londra saldırı anı görüntüleri
Londra saldırı anı görüntüleri