Nur Yerlitaş eleştirilere ateş püskürdü

Modacı Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada şehitler hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle büyük tepki çekerken, hakkındaki eleştirilere ateş püskürdü.

Ekranların 'Neralla' lakaplı modacısı Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından şehitler yakkında kullandığı ifadeler nedeniyle büyük tepki çekmişti. Hakkındaki eleştirilere yine sosyal medya üzerinden yanıt veren Nur Yerlitaş, "Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez." dedi.

Arkadaşının doğum gününü kutladığı gecede sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Nur Yerlitaş Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşması sonrasında 'şehitler var' diyerek kendisini eleştirenlere 'Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter!' ifadelerini kullanınca sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

“Size yakışmadı yazık”, “Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş” , “Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?” ve “Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi” gibi yorumlarda bulunulan ünlü modacı tepkilerin artması üzerine konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Nur Yerlitaş arkadaşının doğum günü partisinde, Instagram üzerinden canlı yaptığı konuşması sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle oluşan tepkiler üzerine basın açıklaması yaptı. “Ben Nur Yerlitaş. Benim hayata bakışımı, duruşumu beni uzaktan yakından tanıyan herkes bilir. Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni tüm sevenlerimin gözünde karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler çünkü ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım. Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur: Sevenlerimin benden sık sık talep ettiği canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin ‘şehitler var’ yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde ‘Ne yapayım Allah Allah istediklerini söylesinler’ dedim. Benim bu bir cümlemi alarak yaktıkları bir ateşe beni atmaya çalışan bu kirli kalpli insanların rahatsızlığım sebebiyle düzenli ilaç alıyor olmakla içki içemediğimi unutup elimdeki soda bardağına ‘içki’ demesi de aynı yozlaşmış zihniyetin ürünüdür. Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez. Allah ıslah etsin onları diyorum ve takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2018 Oscar Ödüllerini kazananlar belli oldu (İşte 90. Akademi Ödüllerini kazananların listesi)
2018 Oscar Ödüllerini kazananlar belli oldu (İşte 90. Akademi Ödüllerini kazananların listesi)