Muharrem İnce İstanbul Maltepe mitingi tamamı tekrarı 23 Haziran 2018

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamındaki son mitingini bugün İstanbul'da gerçekleştirdi. Milyonlarca vatandaşın katıldığı mitingin tamamı haberimizde...

24 Haziran'da yapılacak olan seçimler öncesi son mitinglerini büyük şehirlere ayıran Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir ve Ankara'da yüz binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdiği dev mitinglerini bugün İstanbul mitingiyle sonlandırdı.

İzmir ve Ankara'daki rekor katılımın ardından İstanbul'da da mitinge 5 milyon kişinin katıldığı açıklandı.

Seçim için parti teşkilatlarından araç kaldırılsa da birçok kişi de miting alanına toplu taşımayla ulaştı. Mitingin tamamını içeren görüntüleri haberimizin sonundaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte Muharrem İnce'nin Maltepe Mitingi'yle ilgili tüm ayrıntılar...

İLGİLİ HABER Muharrem İnce Maltepe'de milyonlara seslendi: 36 saatlik seferberlik ilan ediyorum Muharrem İnce Maltepe'de milyonlara seslendi: 36 saatlik seferberlik ilan ediyorum

MUHARREM İNCE İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN? NEREDE?

Muharrem İnce'nin istanbul mitingi 23 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak. Maltepe miting alanında yapılacak organizasyonda gidiş için marmaray ve metrobüs kullanılabilecek.

İLGİLİ HABER Muharrem İnce İstanbul Maltepe mitingine kaç kişi katıldı? Muharrem İnce İstanbul Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

MALTEPE MİTİNG ALANINA NASIL GİDİRLİR?

METROBÜS İLE

Beylikdüzü-Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak gelinen olan Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşabilirler.

MARMARAY İLE

Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanabilir.

İETT otobüsleri ile; burada geçen İETT otobüs hatları şunlardır;

133T – TUZLA – BOSTANCI

16D – ALTKAYNARCA / PENDİK – KADIKÖY

222 – PENDİK – KADIKÖY

E-9 – BOSTANCI – SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

R1 – UZUNÇAYIR – MALTEPE SAHİL PARKI 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler
Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler