Müge Anlı, Sultangazi'deki cinayeti 3 saatte çözdü

Ekranların popüler asayiş programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 8 yaşındaki Read'in cinayeti aydınlığa kavuştu. Sultangazi'de gerçekleşen cinayeti, Müge Anlı ve ekibi 3 saate çözdü.

 stanbul Sultangazi'de kaybolan 8 yaşındaki Raed'ın ailesi geçen haftadan beri her yerde oğulları Raed'i arıyordu. Aile, son çare olarak Müge Anlı'ya başvurdu ve Müge Anlı'nın Raed'i bulması da sadece 3 saat sürdü.

Müge Anlı, Raed'in açısına girdiği üç güvenlik kamerası görüntüsüne ulaştı. Polis, zanlının el arabasıyla kameraya yakalanmasından sonra harekete geçti.

CİNAYET DİNLEYENLERİN KANINI DONDURDU

Müge Anlı cinayeti nasıl çözdüğünü kendi kanalına verdiği röportajda anlattı. Zanlının sorguda suçunu itiraf ettiğini söyleyen Anlı, "Raed'i öldürdükten sonra cansız bedenini el arabasıyla 500 metre uzağındaki çöp kutusuna atmış" dedi.

"PARÇALARI BİRLEŞTİRİNCE CİNAYET ÇÖZÜLDÜ"

Müge Anlı, cinayeti çözmesini şöyle anllattı: "Daha önce de benzer konuları işledik. Bu yaştaki birinin bu kadar küçük çocukla ilgilenmesi, evine gitmesi. Niye bu kadar ilgilensin? Çok belliydi. Çocuk parkında çocuklara dikkatli bakıyormuş. Tam bir pedofili. Hepsi birleşince çözüldü.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!
Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!