Müge Anlı Kaan ve Gürkan bulundu mu, öldü mü, Müge Anlı son bölüm son dakika gelişmesi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da Kaan ve Gürkan heyecanı yaşandı. 22 gündür aranan Kaan ve Gürkan adlı iki kuzenle ilgili yeni gelişmeler oldu. Müge Anlı Kaan ve Gürkan bulundu mu?

 Müge Anlı, Kaan ve Gürkan kuzenler bulundu mu, Müge Anlı son dakika gelişmesi yaşanıyor. Kaan ve Gürkan neredeydi, neden kayboldular?

Faili meçhul cinayetlerin çözüldüğü kayıpların bulunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olan Kaan ve Gürkan kuzenlerden kötü haber geldi. Kaan ve Gürkan'ın cesetlerine ulaşılırken stüdyoda büyük bir acı yaşandı. Müge Anlı son bölümde izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaan ve Gürkan adlı iki kuzen 22 gündür aranıyordu. Ailenin Müge Anlı'ya başvurması üzerine kayıp olan iki kuzen ile ilgili acı haber geldi. İki kuzen barajda arabada ölü olarak bulundu.

İLGİLİ HABER Müge Anlı, Bekir Sevinç öldü mü, Hacda kaybolan Bekir Sevinç nerede bulundu mu? Müge Anlı, Bekir Sevinç öldü mü, Hacda kaybolan Bekir Sevinç nerede bulundu mu?

22 ve 24 yaşında olan iki kuzenden acı haber geldi. Kaybolduktan sonra haklarında ortaya atılan iddiaya göre Gürkan evli bir kadınla ilişkisi vardı ve kadının amcası Gürkan'ı görmüştü.

Diğer bir iddiaya göre Kaan ve Gürkan adlı iki kuzen kavgaya karışmıştı. Tekirdağ'da arabanın içinde bulunan iki kuzenin cansız bedenine ulaşıldı. Herkes merakla bu olayın nasıl gerçekleştiğini merak ediyor. İki gencin aracı Silivri'de bulundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  19 Yaşındaki Angelina Holloway'in tüm sevenlerini kahreden kazası
19 Yaşındaki Angelina Holloway'in tüm sevenlerini kahreden kazası