Müge Anlı 18 Eylül Pazartesi son bölümde Necla ve Güladiye'nin açıklamaları

Ekranların popüler asayiş programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Eylül Pazartesi günü yayınlanan son bölümde Fatma Demir'in gelinleri Necla ve Güladiye'nin açıklamaları damga vurdu.

Müge Anlı, karanlıkta kalmış cinayet ve kayıp olaylarını aydınlığa kavuşturmaya devam ediyor. Özellikle geçen sezondan beri aranan Fatma Demir'in katillerinin bulunamaması Tüm Türkiyeyi üzmüştü. Gelinleri Necla ve Güladiye yaptıkları tutarsız açıklamalar ile Müge Anlı 18 Eylül 2017 son bölüme damga vurdular. Detaylar Haberimizde..

Havva Erkol son bölümde savcılık soruşturması ve Necla ve Güladiye'nin son durumları hakkında açıklama yaptı. Müge Anlı 18 Eylül 2017 günü iki gelinin yaşadıklarını ve cinayetteki yaşanan gelişmeleri aktardı. Fatma Demir'in katilleri hala aranırken şüpheliler ve gelinleri neler yapıyor son durumları nedir bilgilendirme yapıldı

18 EYLÜL PAZARTESİ YAŞANANALAR

Talihsiz çocuğun cansız bedeni bulunmuş ve uzun bir süre katilleri bulunamamıştı. Ailesi Müge Anlı yeni sezonu başlaması ile birlikte başarılı sunucuya başvurdu. Müge Anlı ise Pazartesi günü başladığı yayın hayatında daha birgün geçmesine rağmen Reed'in katillerine yapılan operasyonu aileye ve stüdyodakilere canlı yayında izletti. Programın 12 Eylül 2017'deki son bölümünde ise yaşanan olaylar bir bir açıklanarak sonuca nasıl vardıklarını anlattı.

Cumhurbaşkanının bulunması için özel talimat verdiği Fahire Kara'nın ailesi Diyanet işleri başkanlığı tarafından Mekke'ye gönderildi. 1 haftadır Mekke'de olan ve her tarafı arayan ailesi henüz bir sonuca varamadı.

27 yıldır Ablalarının kayıp olduğunu söyleyen Fahire Kara'nın kardeşleri "27 yıldır abla hasreti ile yaşıyoruz. Ümidimizi hiç yitirmedik. İçimizde onu bulacağımızın heyecanı ile yaşıyoruz" dediler.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Meryem.
18.09.2017 23:48
İsevlilik
 
  Gigi Hadid'inn bulunmadığı Çin’in Shanghai kentinde düzenlenecek Victoria's Secret Fashion Show'a sayılı günler kaldı...
Gigi Hadid'inn bulunmadığı Çin’in Shanghai kentinde düzenlenecek Victoria's Secret Fashion Show'a sayılı günler kaldı...