MSD Türkiye Bölgesi Kıdemli Ruhsatlandırma Direktörü Ebru Çakıcı oldu

Çakıcı, 24 yıllık ruhsatlandırma ve kalite deneyimiyle bu bölgedeki ruhsatlandırma çalışmalarına liderlik edecek.

2018 yılından bu yana MSD Türkiye Ruhsatlandırma Direktörü olarak görev yapan Ebru Çakıcı, MSD Türkiye Bölgesi (Türkiye, Ukrayna ve CIS ülkeleri) Kıdemli Ruhsatlandırma Direktörü olarak atandı.
 
Ebru Çakıcı, 2014 yılında MSD'ye katıldığı günden bu yana Ruhsatlandırma ekibinin hedeflerine ulaşmasından, iç ve dış düzenlemelere uyum sağlamasından ve ruhsatlandırma politikası faaliyetlerinden sorumlu oldu. 24 yıllık ruhsatlandırma ve kalite deneyimine sahip olan ve 6 senedir MSD Türkiye Ruhsatlandırma Direktörü olarak görev yapan Ebru Çakıcı, 1 Ekim 2024 itibarıyla Ukrayna/CIS ülkelerinin de sorumluluğunu devralarak MSD Türkiye Bölgesi (Türkiye, Ukrayna ve CIS ülkeleri) Kıdemli Ruhsatlandırma Direktörü görevini üstlenecek.  
 
Ebru Çakıcı kimdir? 
 
ODTÜ Kimya Bölümü Lisans ve Biyoteknoloji Yüksek lisans mezunu olan Ebru Çakıcı, kariyerine 2001 yılında yerel bir ilaç firmasında Geliştirme Sorumlusu olarak başladı. Çakıcı, 2010-2014 yıllarında Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'da Kalite Güvence Müdürü ve Ruhsatlandırma Müdürü olarak görev yaptı.  2014 yılında Kalite Güvence Müdürü olarak MSD bünyesine dahil oldu ve 2018 yılında MSD Türkiye Ruhsatlandırma Direktörü görevine terfi etti. Ebru Çakıcı'nın 24 yıllık ilaç sektörü deneyimi bulunuyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri
İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri