Minbee'den Çevre Dostu Ulaşımda Avantajlı Kampanya

Dakikalık, saatlik ve günlük kiralama seçenekleriyle İstanbul’da çevreci bir yolculuk imkanı sunan Minbee, Yapı Kredi Mobil’in yeni müşterilerine özel bir kampanya başlattı.

İş birliği kapsamında, 01 – 28 Ekim 2024 tarihleri arasında yeni müşteri olanlar Minbee’den yapacakları ilk kiralamada 500 TL indirim fırsatından faydalanabilecek. Çevre dostu araçlarla sürdürülebilir ulaşımı teşvik eden bu kampanya, hızlı, pratik ve ekonomik bir ulaşım deneyimi sunuyor.

İstanbul’un çevreci ulaşım çözümlerinde yeni bir sayfa açan Minbee, şehri keşfetmeyi bambaşka bir deneyime dönüştürüyor. 1 Ekim itibarıyla Yapı Kredi Mobil’e yeni üye olanlar, Minbee’den yapacakları ilk kiralamada tam 500 TL indirim kazanma fırsatını yakalıyor.

Çevre dostu ve pratik kiralama seçenekleriyle Minbee, sürdürülebilir bir ulaşım imkanı sunarken aynı zamanda bütçeye dost bir seçenek haline geliyor. Kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Mobil’e “MBYK500” koduyla kayıt olmak ve kredi kartı başvurusunu tamamlamak yeterli oluyor. Onaylanan kartla yapılacak ilk kiralamada 500 TL’lik indirim iadesi 11 Kasım 2024’e kadar gerçekleşiyor. Minbee’nin bu yenilikçi ulaşım modeli, şehirde çevreci bir yaşamı desteklerken özgürce hareket etmenize olanak tanıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL
Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL