Milli Boksör Çağrı Fidan, Avrupa'da Mamak'ı Temsil Edecek

Milli sporcu Çağrı Fidan, Karadağ’ın Budva şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Mamak Belediyesi’ni temsil edecek.

20 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Karadağ'ın Budva şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Boks Şampiyonası'na katılacak olan Çağrı Fidan, Mamak Belediyesini temsil edecek. Sekiz yıldır Mamak Belediyesi sporcusu olan Çağrı Fidan, çalışmalarını Mamak Lalahan’da bulunan Nevin Gökçek Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Beş kez Türkiye şampiyonluğu bulunan genç sporcu, 1 dünya şampiyonası ve 1 Avrupa şampiyonasına katıldı ve bu turnuvalarda hem ülkesini hem de Mamak’ı başarıyla temsil etti.

Kastamonu’da kampa girdi

Çalışmalarını Mamak Lalahan’da bulunan Nevin Gökçek Spor Salonu’nda gerçekleştiren 18 yaşındaki milli sporcu Çağrı Fidan, Karadağ’ın Budva şehrinde düzenlenecek Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası için 13 milli sporcuyla birlikte Kastamonu’da kampa giriyor. Turnuvaya Milli takım boks antrenörü Mehmet Ferit Ateş eşliğinde hazırlanan Çağrı Fidan, 57 kiloda mücadele edecek. 2021 Yılında Gürcistan’da düzenlenen Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen sporcunun kariyerinde beş Türkiye şampiyonluğu ve bir de Türkiye ikinciliği bulunuyor.

10 Yaşından beri Mamak Belediyesi için mücadele ediyor

Henüz 10 yaşındayken antrenör Mehmet Ferit Ateş tarafından keşfedilerek boks sporuna başladığını belirten Fidan, bu süreçte sadece Mamak Belediyesi için müsabakalara katıldığını dile getirdi. Boksa başladığı ilk günden bu yana ailesinin kendisine destek verdiğini söyleyen Çağrı Fidan, 20 Ekim - 6 Kasım tarihlerinde Karadağ’ın Budva şehrinde düzenlenecek turnuvaya antrenörleri Mehmet Ferit Ateş ve Emre Ateş ile hazırlanıyor. Kastamonu kampında turnuvaya hazırlanan Çağrı Fidan, ülkesini ve Mamak Belediyesini en iyi şekilde temsil etmek için ringe çıkacağını belirtti.

Çağrı Fidan ve antrenörü Emre Ateş’i makamında ağırlayan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, genç sporcuya başarı dileklerini iletti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  9 bin yıl önce kadınlar böyle gözüküyordu
9 bin yıl önce kadınlar böyle gözüküyordu