Millet Bir Hedef Bir ne demek anlamı nedir? AK Parti'nin yeni sloganı

Ankara Arena AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne ev sahipliği yapıyor. Yeni dönemin ardından gerçekleşen ilk kongrede "Millet Bir Hedef Bir" sloganına yer verildi. Kongrede AK Parti MKYK belirlenecek.

AK Parti Kongresi "Millet Bir Hedef Bir" sloganıyla başladı. Peki nedir bu "Millet Bir Hedef Bir" sloganı. Anlamı nedir? Kongreye katılan vatandaşlar Millet Bir Hedef Bir sloganının anlamını araştırıyor.

İşte AK Parti 6. Olağan Kongresi'nden notlar...

Son dakika! AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi için partililer, Ankara Spor Salonu'na toplandı. Yeni hükümet sistemine geçiş kongresine Rusya, Çin gibi ülkelerden katılım var.

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi başladı. Kongre dolayısıyla binlerce partili, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı.

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ BAŞLADI

AK Parti'de yenilenme kongresi "Millet bir hedef bir" sloganıyla başladı. Divan Başkanı Mehmet Ali Şahin olacak. Başkan Erdoğan A takımını belirleyecek. İlk kez Genel Başkanlık ve MKYK seçimi aynı anda yapılacak. Tüzük yeni sistemle uyumlu hale getirilecek, 50 asıl 25 yedek üye belirlenecek.

KONGREYE ÇEŞİTLİ İLLERDEN KATILIM VAR

Ankara'da yapılan kongreye il dışından yoğun katılım olması nedeniyle şehrin girişinde kontrol noktaları oluşturuldu. Bu noktalara otobüslerle gelen partililer, Atatürk Kültür Merkezi alanına ulaştı. Partililer, tezahüratlar eşliğinde kongrenin düzenleneceği salona yürüdü. Spor salonu önünde ve çevresinde bekleyenlere, kumanya ve su servisi yapıldı. 

SALON ÇEVRESİ TRAFİĞE KAPATILDI

Kongrenin yapılacağı Ankara Spor Salonu, sabah erken saatlerde uzman ekipler tarafından arandıktan sonra görevlilere teslim edildi. Salon çevresi bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Kongreye katılacaklar için güvenlik noktaları oluşturuldu. Partililer detaylı üst aramasından geçirildikten sonra alana alındı.

Salona giremeyenler de kongreyi dışarıda kurulan dev ekranlardan takip etti.Kongre salonunda delegeler, engelliler, gazeteciler ve köşe yazarları için ayrı platformlar yer aldı.

ERDOĞAN SALONA GİREMEYEN KALABALIĞA SESLENDİ

Başkan Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nin önünde toplananlara seslendi. Erdoğan, "Kongremizi yaparak dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. 17. kongremizde verdiğimiz mesajlarımızla geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Atacağımız adımlar çok. 26 Ağustos'ta Malazgirt'teyiz. Malazgirt'te Sultan Alparsan gibi yeniden gireceğiz" dedi.

"Onların dolarları varsa, bizim Allahımız var" diyen Erdoğan, "Yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyececeğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler, bugüne kadar da çökertemeyecekler. Şimdiden Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İstanbul Büyükçekmece'de helikopter düştü
İstanbul Büyükçekmece'de helikopter düştü