Mero kimdir, kaç yaşında, nereli, gerçek adı ne? Enes Meral kimdir?

Google'da bugün en çok aranan kişiler arasına giren Mero'nun kim olduğu merak konusu oldu. Peki Mero kimdir, kaç yaşında, nereli, gerçek adı ne?

Mero gerçek adıyla Enes Meral Türk asıllıdır ve 2000 yılında Almanya’nın Rüsselsheim am Main şehrinde dünyaya gelmiştir. Henüz Rap kariyeri çok taze olan sanatçı, 2017’de Instagram videoları ile parladı.

Ardından ise Xatar ve Groove Attack müzik firması ile anlaşan Mero, 23 Kasım 2018’de Baller los isimli teklisini yayınladı. Mero daha ilk parçasından Almanya ve Avustralya müzik listelerinin en üst sırasına oturdu. Bu parça ile sanatçının ilk albümü de duyuruldu. Ya Hero Ya Mero isimli albüm 15 Mart 2019’da Groove Attack TraX etiketi ile yayınlandı. Albümde toplamda 12 parça yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda ise Mero’nun ikinci teklisi Hobby Hobby piyasaya sürüldü. 17 Ocak 2019’da yayınlanan parça kısa süre içerisinde milyonlarca görüntülenmeye ulaştı ve sanatçıya birçok ödül kazandırdı. Mero şu anda Spotify üzerinde aylık 3.3 milyon aktif dinleyiciye ve YouTube’da ise 183.6 milyon görüntülenmeye sahip.

Lütfen bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer binlerce okuyucu ile paylaşmayı unutmayın. Ayrıca bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşarak daha fazla kişiye erişmemize yardımcı olabilirsiniz. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
Eda
15.06.2019 23:15
Adam çok yakışıklı şxşxşcşc
Gizem
15.06.2019 14:53
Şarkıyı hadisenin paylaşımı üzerine dinledim yaklaşık 5 dakika önce. Ba yıl dım. Adanamızda çekilmesine ayrı bayıldım şarkıyı dinlerken aşk yaşıyorum resmen. Umarım popüler bir şarkı olarak kalmaz her zaman dinleriz başarılar dilerim mero’ya
 
  Survivor 2017'de yarışan kadın yarışmacılar şimdilerde ne ile uğraşıyor? Değişimlerine inanamayacaksınız!
Survivor 2017'de yarışan kadın yarışmacılar şimdilerde ne ile uğraşıyor? Değişimlerine inanamayacaksınız!