Meltem Şarkışlalı kimdir muayene ücreti ne kadar kaç TL

Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı, yöntemleri ile fark yaratıyor. Peki Meltem Şarkışlalı muayene ücreti ne kadar? Şarkışlalı'dan nasıl randevu alınır? Telefon numarası nedir?

Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı'nın muayene ücreti ve randevu sistemi merak ediliyor. Peki Şarkışlalı'nın muayene ücreti ne kadar? Şarkışlalı'dan nasıl randevu alınır?

Meltem Şarkışlalı Kimdir?

2012 yılından bugüne yüzlerce müşterisine hizmet veren mel’s slimg & light her geçen değişen sektörde en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. Mel’s slim & light her zaman en iyi hizmet ürünleri ve alanında uzman personeli ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çaba göstermektedir. Kadıköy ve Mecidiyeköy‘de değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Daha iyi ve güler yüzlü bir hizmet almak istiyorsanız, her gün kendini geliştiren estetik merkezlerimize bekliyoruz.

Zayıflama alanına ait birçok sertifika sahibi

Marmara Üniversitesi iletişim ve radyo tv - Yeni Yüzyıl Üniversitesi beslenme ve diyetetik sertifika programı - Kiril Metodi Üniversitesi beslenme ve diyet mezunu

MELTEM ŞARKIŞLALI RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nükleer faciasının yaşandığı Çernobil'den birbirinden ilginç kareler
Nükleer faciasının yaşandığı Çernobil'den birbirinden ilginç kareler