Medya Takip Merkezi 25 yaşında!

Günlük 3 milyon veri işleyerek kapsamlı analiz ve raporlar üreten Medya Takip Merkezi (MTM), sektöründe 25. yaşını kutluyor.

Medya takibinde yirmi beş yıllık deneyimini, yenilikçi teknolojilerle birleştiren MTM, kurulduğu 1999’dan bu yana öncü olduğu sektörde 25. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.

“Günlük 3 milyon veri işliyoruz”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MTM’nin Yönetim Kurulu Başkanı Halef Remzi Vayıs, sektörel tecrübelerini dile getirdi:

“Türkiye’nin son çeyrek asrında yaşanan değişimleri, çeşitli medya mecralarında yakından takip ederek kayıt altına aldık ve nitelikli bilgilere dönüştürdük, bilgi ve haber trafiğini kontrol altında tutuyoruz.”

Müşteri ve paydaşlarından aldıkları geri bildirimlerle sektörün değişen ve gelişen ihtiyaçlarına hızlıca adapte olduklarını belirten Vayıs, “Geldiğimiz aşamada, metin, fotoğraf, ses ve video odaklı yapay zekâ teknolojilerimizle günlük üç milyonu aşan veriyi üretip işliyoruz” dedi.

Hızlı - Yenilikçi - Kapsamlı

Müşterilerini her daim hızlı, yenilikçi ve kapsamlı analiz ve raporlarla buluşturmak istediklerini kaydeden Vayıs; zamanın ruhuna, teknolojisine ve ihtiyaçlarına uygun servisler geliştirdiklerini ve geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Büyük veriyi nitelikli bilgiye dönüştürme konusunda dijitalleşme ve yapay zekâ teknolojileriyle öne çıktıklarını vurgulayan Halef Remzi Vayıs, 25. yıl ile taçlanan bu uzun yolculukta kendilerine eşlik eden tüm paydaşlara teşekkürlerini dile getirdi.

 

 

MTM HAKKINDA:
MTM, 1999 yılında İstanbul’da, medya takibi ve ölçümlemesi alanında hizmet vermeye başladı. MTM, Türkiye Azerbaycan ve Almanya uluslararası, Türkiye’de de bölgesel 8 temsilciliğiyle medya takip hizmeti vermektedir. Yazılı Basın, Görsel Basın, İşitsel Basın,  İnternet Medyası ve Sosyal Medya başta olmak üzere toplam beş ana mecrada hizmet veren ve haber-reklam-sponsorluk kapsamında tarama yapan medya takip firması olma özelliği taşıyan MTM’nin abonelerinin iş hayatını kolaylaştıran diğer hizmetleri arasında; İtibar Takibi, İstihbarat Takibi, Haber ve Reklam Takibi, Medya Bilgi Rehberi, Etkinlik Takvimi, Medya Analizi ve Raporlamaları, Sürdürülebilirlik Gündem ve Raporları, Deşifre, gibi servisler yer almaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...
Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...